Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Άδωνις: Κάτω τα χέρια από τον Αντώνη Σαμαρά

Ο Άδωνις με τον  Αντώνη 


“Κάτω τα χέρια από το Σαμαρά”, προειδοποιεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το θέμα που προέκυψε με την συζήτηση για αλλαγή κυβέρνησης και αλλαγή πρωθυπουργού.


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας με παρέμβασή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, υπογράμμισε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας από τους πιο εργατικούς πρωθυπουργούς που υπήρξε στην πολιτική ιστορία της χώρας. Αποτελεί την εγγύηση της σταθερότητας για τη χώρα» και τόνισε πως «Η Κ.Ο. της Ν.Δ. δεν συζητάει κανένα ενδεχόμενο αλλαγής πρωθυπουργού. Αυτό θα ήταν συνταγματική εκτροπή».

Πρόσθεσε επίσης: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωθυπουργός της χώρας. Αυτοί που θα τον ρίξουν αυτοί θα αναλάβουν και την ευθύνη για το ό,τι θα ακολουθήσει. Μια κυβέρνηση εκλέγεται για 4 χρόνια και το να κάνουμε κάθε τόσο εκλογές, βλάπτουμε τον τόπο».

Αναφερόμενος στη συζήτηση που άνοιξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από την σύγκρουσή του με τον Αντώνη Σαμαρά ο Γεωργιάδης σημείωσε: « Το γινάτι βγάζει μάτι. Υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Τζιτζικώστα. Πήγε στην κάλπη και πήρε το 70%. Το εύκολο είναι πάρεις ποσοστό μετά από μια σύγκρουση. Το δύσκολο είναι να κρατηθείς σ’ αυτό το αξίωμα που πήρες και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Μου έκανε αρνητική εντύπωση που δεν τον είδα στην Χαλκιδική. Δεν τίμησε εμάς και τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, εκτός και αν ο κ. Τζιτζικώστας πιστεύει πια ότι δεν έχει τίποτα κοινό με τη Νέα Δημοκρατία.

Όσο για την δήλωσή ότι θα πρέπει να δώσουμε το όνομα του Γιάννη Στουρνάρα σε κάποια λεωφόρο ο Γεωργιάδης διευκρίνισε πως μιλάει ως ιστορικός και πως κάποτε η ιστορία θα καταγράψει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών και ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός κράτησαν την χώρα στην ευρωζώνη. «Θεωρώ ότι ο Γιάννης Στουρνάρας, ήταν από τους καλύτερους υπουργός Οικονομικών και νομίζω ότι το έργο που πρόσφερε ήταν σημαντικό.

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου