Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προσέγγισε τον Τσίπρα!

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προσέγγισε τον Τσίπρα! 

Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς - «Δεν χωράει ο Βενιζέλος σε καμιά κουβέντα» η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα οι εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς θα είναι ραγδαίες.
Σε αυτό το πλαίσιο, μια έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα τη Δευτέρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr.
Συγκεκριμένα δέχτηκε τηλεφώνημα από ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει κατά καιρούς αναλάβει εξέχοντες ρόλους τόσο σε κομματικό όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο.
Το εν λόγω στέλεχος, μάλιστα, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθούν.
Του εξήγησε, ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για ένα διάλογο μεταξύ ορισμένων στελεχών του Κινήματος και του ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση της πάγιας θέσης των στελεχών αυτών, σύμφωνα με την οποία πρέπει να τερματιστεί η συνεργασία Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και να ανοίξουν δίαυλοι επικοινωνίας με την Κουμουνδούρου, με βασικό στόχο να διερευνηθούν οι δυνατότητες μετεκλογικής μεταξύ τους συνεργασίας!
Πρέπει εδώ να τονίσουμε, ότι το συγκεκριμένο στέλεχος που ανέλαβε αυτή την πολυσήμαντη πρωτοβουλία δεν ανήκει σε εκείνη την ομάδα στελεχών που –όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Newsbomb.gr- θέλουν να διαπραγματευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Λειτούργησε μόνος, αλλά είναι γνωστές οι θέσεις του επί του σοβαρού αυτού θέματος και τις έχει κατά καιρούς εκφράσει και δημόσια…
Ο Αλ. Τσίπρας στη συζήτηση που είχε με το εν λόγω στέλεχος τού υπογράμμισε, ότι δεν είναι κατά του διαλόγου με βάση συγκεκριμένη αφετηρία, ωστόσο όπως του τόνισε:
• «Πρέπει να ξέρεις, ότι σε καμιά κουβέντα δεν χωράει ο Βενιζέλος, αφού έχει στρατηγικά χαρακτηριστικά η συνεργασία του με τον Σαμαρά»!
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του διευκρίνισε, πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται αυτή τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, την κατανοεί.
Και άφησε να εννοηθεί, ότι στο ΠΑΣΟΚ θα τρέξουν εξελίξεις σύντομα.
Φυσικά ο Αλ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ακόμα στη διάρκεια της κουβέντας, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά διάθεση να γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολλούς οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο πέρασμα των καταστροφικών για τη χώρα και το λαό μνημονίων…

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου