Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μέσα στο φθινόπωρο επιστρέφει ο Κουβέλης στον ΣΥΡΙΖΑ!


koubelhs_tsipras
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται ότι θα υπάρξουν τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να επιστρέψει άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει ειλημμένη. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Fimotro η επιστροφή του Φώτη Κουβέλη στον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο (ίσως και μέσα στον Οκτώβριο) και θα είναι άνευ όρων σε όλα τα επίπεδα. Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί γι αυτό και χθες ΤΑ ΝΕΑ που έχουν ήδη ενημερωθεί στο κύριο άρθρο τους άσκησαν σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Φ. Κουβέλης θα διαλύσει το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, για να προσχωρήσει ο ίδιος και τα στελέχη του στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σε όλες τις μετρήσεις που έχει κινείται κοντά στο 1%. Όπως όλα δείχνουν, αυτή η επιστροφή θα σημάνει την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, αφού η κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση όχι 180 βουλευτές να βρει για το νέο ΠτΔ, αλλά ούτε 160 βουλευτές, καθώς με αυτό το βαρύ κλίμα που υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ψηφίσουν κάποιοι ανεξάρτητοι Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να είναι δακτυλοδεικτούμενοι στην κοινωνία.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι εξελίξεις θα παιχτούν σε εσωτερικό επίπεδο, χωρίς να επηρεάζουν καθόλου και πουθενά οι εξελίξεις με το χρέος ή αυτές με το ΔΝΤ και το Μνημόνιο.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση είναι κατακερματισμένη με τη ΝΔ να καταρρέει καθημερινά και το ΠΑΣΟΚ να διαλύεται στα εξ ων συνετέθη με ότι σημαίνει αυτό για τους Βενιζέλο και Σαμαρά.
Οι πολιτικές εξελίξεις από εδώ και πέρα θα είναι ραγδαίες. Τόσο ραγδαίες που δεν θα προλαβαίνουμε να τις παρακολουθήσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου