Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κάποιοι θέλουν να τα πάρουν για να ψηφίσουν



Κάποιοι θέλουν να τα πάρουν για να ψηφίσουνΑλλά δεν ξέρουν που να κρύψουν τα λεφτά γιατί φοβούνται μην τους πιάσουν και τους κλείσουν μέσα. Δεν περπατάει η εξαγορά βουλευτών. Δεν βγαίνει Πρόεδρος. Πάμε ολοταχώς για εκλογές.
Ακόμα και να συμφωνήσουν στο ύψος των χρημάτων που θα πάρουν κάποιοι βουλευτές, για να αποστατήσουν και να ψηφίσουν «ναι» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να μην διαλυθεί η Βουλή και η χώρα πάει σε εκλογές,
οπότε παραμένει στην εξουσία η σημερινή… κατοχική κυβέρνηση και οι ξένοι τοκογλύφοι συνεχίζουν ανενόχλητοι το φαγοπότι τους, ενώ συγχρόνως θα συνεχιστεί και η άγρια φορολογία του λαού μας, η συμφωνία πάει να σπάσει γιατί ανέκυψε ξαφνικά μεγάλο πρόβλημα από ΠΟΙΟΥΣ λογαριασμούς θα πληρωθούν οι αποστάτες βουλευτές και κυρίως ΠΟΥ θα βάλουν τα χρήματα που θα πάρουν, αφού τα τελευταία χρόνια ΟΛΟΙ οι λογαριασμοί πλουσίων και φτωχών, «παρακολουθούνται» από διάφορες υπηρεσίες, ενώ υπάρχουν και υπάλληλοι των μεγάλων τραπεζών του εξωτερικού που «πουλάνε» πληροφορίες!..
Έτσι ένας βουλευτής που θα ήθελε να αποστατήσει, δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα με μεγάλα ποσά, αλλά ούτε να τα βάλει στο λογαριασμό του, γιατί θα ειδοποιηθούν αμέσως πολλές υπηρεσίες και σίγουρα όλο και κάποιος Συριζαίος ή άλλου αντιπολιτευομένου κόμματος θα δουλεύει στην τράπεζα και θα «σφυρίξει» αμέσως την είδηση.
Λογαριασμός επίσης σε τράπεζα του εξωτερικού είναι σχεδόν αδύνατον να ανοιχθεί, γιατί όλες οι τράπεζες του εξωτερικού, μικρές και μεγάλες, μόλις ακούσουν ότι Έλληνας θέλει να ανοίξει λογαριασμό και να καταθέσει κάποιο αξιόλογο ποσό, ουσιαστικά το απαγορεύουν γιατί του ζητάνε 150 πιστοποιητικά, για την προέλευση των χρημάτων και αν μυριστούν το παραμικρό ύποπτο φωνάζουν την αστυνομία και τον συλλαμβάνει!
Φυσικά σήμερα κανένας δεν είναι χαζός να κρατάει μεγάλα ποσά στο σπίτι του γιατί υπάρχουν ληστές και καταδότες.
Γι΄ αυτό κάποιοι βουλευτές που πιέζονται από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο ασφυκτικά να ψηφίσουν υπέρ του «ναι», στην προεδρική εκλογή, με το… αζημίωτο (!), άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνες βουλευτές αποστατούν.
Το 1965 είχαν αποστατήσει καμιά πενηνταριά βουλευτές τους οποίους μάλιστα πριν ορκιστούν υπουργοί, τους πέρναγαν από το σπίτι ενός μεγαλοασφαλιστή, που βρισκόταν στην περιοχή των Ανακτόρων, έπαιρνε το… βαλιτσάκι του και μετά πήγαινε παραδίπλα στα Ανάκτορα και ορκιζόταν υπουργός μπροστά στον Κωνσταντίνο και την Φρειδερίκη! Οι περισσότεροι αποστάτες είχαν ορκιστεί υπουργοί, χωρίς να γνωρίζουν ποιο υπουργείο θα έπαιρναν!... γιατί το «βαλιτσάκι» που είχαν πάρει άξιζε περισσότερο από το… παλιοϋπουργείο που έπαιρναν, το οποίο μάλιστα δεν ήξεραν και πόσο θα το κράταγαν!..
Για όλους αυτούς τους λόγους, μαζί με τους νέους νόμους που ισχύουν πλέον διεθνώς, για το μαύρο πολιτικό χρήμα, που επισύρει τεράστια πρόστιμα και μεγάλες ποινές, η αποστασία βουλευτών φαίνεται ότι απομακρύνεται και ο τόπος πλέον λόγω μιας εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας βαδίζει για εκλογές.

kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου