Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: «Ακροδεξιό κόμμα με χώρο για φασιστοειδή η Ν.Δ.»

kammenos 


Ευχάριστη έκπληξη χαρακτηρίζει ορισμένες από τις οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος, και λέει ότι το κόμμα του θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο τη διαγραφή του χρέους και μια εθνική στάση, με ομόψυχο τον ελληνικό λαό, με ομόψυχες όλες τις πολιτικές δυνάμεις, απέναντι στους δανειστές, οι οποίοι φέρονται σαν κατακτητές. Επίσης, θεωρεί τη Ν.Δ. υπό τον Αντώνη Σαμαρά ένα ακροδεξιό κόμμα στον αντίποδα της Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή.

«Σας λέω ξεκάθαρα ότι ο κ. Μπαλτάκος επεδίωκε πάντα να φέρει τη Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση και μάλιστα μαζί με τη Ν.Δ. Στην αρχή είχε κάνει κρούση και σ’ εμάς. Και βεβαίως τις απορρίψαμε. Ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε προ ημερών ότι παραμένει στέλεχος της Ν.Δ. και ότι κανείς δεν τον διέγραψε. Είναι ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά. Παραμένει ο στενός του συνεργάτης», τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Ο πόλεμος που δέχονται οι ΑΝ.ΕΛΛ. είναι πραγματικά πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Οι εκβιασμοί σε βουλευτές, οι αποστασίες χωρίς πολιτική αιτία, οι πιέσεις που δεχόμαστε, η ανυπαρξία μας στα μεγάλα ΜΜΕ», σημειώνει.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου