Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Οι επιθέσεις κατά ΑΝ.ΕΛ. και ΣΥΡΙΖΑ αποδίδονται στον πανικό τους»




Οι επιθέσεις κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ αποδίδονται «στον πανικό τους», σύμφωνα με στενό συνεργάτη του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.
Σχολιάζοντας τη δριμύτατη επίθεση από το ΠΑΣΟΚ, που έκανε λόγο για «εθνοκαπηλία και ανευθυνότητα», ο ίδιος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρέπεμψε στην ανακοίνωση του κόμματος η οποία, όπως είπε, αποτελεί απάντηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, και στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, παραπέμποντας στη διερεύνηση που ξεκινά στην Κύπρο για την κατάσταση που οδήγησε στις δραματικές εξελίξεις που αφορούν τον τραπεζικό τομέα, καλεί μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ «να προσέξει τους φίλους του».
«Η ποινική διερεύνηση στην Κύπρο για εκείνους που ευθύνονται για το κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων ξεκίνησε. Συστήνουμε στο ΠΑΣΟΚ να προσέξει τους φίλους του για να μην αγοράσουν γερμανικά, ολλανδικά και γαλλικά CDS», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Πηγή:trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου