Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σεξοεπαφές τρίτου τύπου...Καπερνάρος σε Μαρκόπουλο μέσα στη Βουλή: Θα σε γαμ@@... όπου σε βρίσκω.

Καπερνάρος σε Μαρκόπουλο μέσα στη Βουλή: Θα σε γαμ@@... όπου σε βρίσκω 

Άγριο επεισόδιο με εκφράσεις πεζοδρομίου εκτυλίχθηκε στο περιστύλιο του κοινοβουλίου ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μαρκόπουλο και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρο.
Αφορμή για το σοβαρό περιστατικό έξω από την αίθουσα της Βουλής ήταν οι αφίσες που έχουν τοποθετήσει στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Εύβοια στις οποίες αποκαλούν τον κ. Μαρκόπουλο "προδότη" μιας και αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛ και επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.

Για αυτές τις αφίσες ο κ. Μαρκόπουλος έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις κατά στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην περιοχή.

Έτσι μόλις οι δύο άντρες βρέθηκαν έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καπερνάρος φέρεται να είπε στον κ. Μαρκόπουλο: "θα σε γαμή... όπου σε βρίσκω θα σε γαμ....!


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος δεν απάντησε και αρκέστηκε να του πει πως αυτές δεν είναι εκφράσεις που ταιριάζουν στο κοινοβούλιο και τον προέτρεψε να μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας και να τα πει όλα αυτά.

Μαρκόπουλε ο Καπερνάρος είναι είναι αυθεντικό αρσενικό και γνήσιο τέκνο της Μάνης που πας ρε ατσαλάκωτε...;;; 
Αυτά τα παιχνιδάκια του Μαρκόπουλου είναι τα χαρακτηριστικά του περιτυλίγματος της πολιτικής αγυρτείες.Όχι μόνο δεν αισθάνεται ντροπή που κορόιδεψε το λαό και υφάρπαξε μια βουλευτική έδρα για να την καταθέσει στην προσκηνυμένη Νέα Δημοκρατία του Βαγγέλη Σαμαρά ,αλλά έχει την έπαρση να θεωρεί τον εαυτό του , ως τον απόλυτο πολιτικό "παίχτη". Κούνια που σε κούναγε....Ρε από που το έπαθες τελικά...;Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί παρά να νιώθει ικανοποίηση για την αποχώρηση του κ.Μαρκόπουλου από τους ΑΝ.ΕΛ. μιας και δεν διαπραγματεύεται τις αξίες και τις αρχές του κινήματος. Και όπως πληροφορούμαστε μάλλον κάτι σοβαρές περιπέτειες  με την δικαιοσύνη πρόκειται να έχει ο τέως υπουργός.Οι οποίες δε, φαίνεται να είναι πολύ μεγάλες...!!!



Ρομαντικός Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου