Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΑΡΧΗ …


Κατεστημένη και κατευθυνόμενη ενημέρωση σημαίνει να δείχνεις την αλήθεια λέγοντας ψέματα ή να δείχνεις ψέματα και να λες την αλήθεια.
Η μεταπολίτευση της «κλεπτοκρατίας και της ατιμωρησίας» είναι οργανωμένη πολύ καλά. Στοχοποιούν ,με στρατηγική τακτική όποια κοινωνική ομάδα και κοινοβουλευτικό κόμμα και βάλλουν εναντίον της, τη στιγμή και το χρόνο που αυτοί έχουν προεπιλέξει ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις που θέλουν να τρέξουν ή να δημιουργήσουν.


 Προσπαθούν τα φερέφωνα της διαπλοκής, οι δούλοι των ξένων τραπεζιτών και fund, να μας πείσουν με το έτσι θέλω, έχοντάς μας στοχεύσει και βομβαρδίσει εδώ και πολύ καιρό με το μεγάλο όπλο, που λέγεται προπαγάνδα και παραπληροφόρηση. Το μεγάλο πυρηνικό όπλο, που κατέχουν οι δοσίλογοι διαχειριστές του συστήματος το στρέφουν όπου θέλουν και όποτε θέλουν ανεξέλεγκτα μέχρι να γονατίσει αυτός ο λαός και να υποταχτεί ή να συμβιβαστεί. Θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη μας τη διάλυση της οικονομίας, τους 2.000.000 άνεργους, τα εκατοντάδες χιλιάδες κλειστά μαγαζιά, τους χιλιάδες άστεγους, τις ουρές στα συσσίτια της εκκλησίας, τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τα υποσιτισμένα παιδιά ( όποια από αυτά ζουν υποφερτά βλέπουν καθημερινά τους γονείς τους στην κατάθλιψη).
Προσπαθούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του Ελληνικού Έθνους. Χρεώνουν τρεις ολόκληρες γενιές( 2η, 3η, 4η) να πληρώσει τα «σπασμένα» της διαπλοκής και των υπόδουλων πολιτικών της μεταπολίτευσης. Λες και ο τόπος αυτός δεν είναι ποτισμένος ήδη με το αίμα προηγούμενων γενεών.
Υποκριτές και φαρισαίοι υπηρέτες του συστήματος ο κύβος ερρίφθη !!
Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη ή ότι έχει απομείνει από αυτήν να πάρει θέση και να σώσει τον τόπο από τους εκφραστές της σαπίλας και της παρακμής.
Ο Ελληνικός λαός έχει βαθιές ρίζες στο χώρο της παγκόσμιας ιστορίας, έχει ιδέες που δεν φυλακίζονται και ηγέτη που εμπνέει όλους εμάς. Και αυτός είναι ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ

Τσιμαχίδης Γ. Σάββας
Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου