Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Παρέμβαση Αθανασίου για τη Χρυσή Αυγή

Παρέμβαση Αθανασίου για τη Χρυσή Αυγή
Να συσχετισθεί το δημοσίευμα σημερινής εφημερίδας -στο οποίο περιλαμβάνεται συνέντευξη πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής- με τα στοιχεία που ήδη έχουν συγκεντρωθεί και διαβιβαστεί στην ίδια από το υπουργό Δημόσιας Τάξης, ζήτησε υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, αποκαλύπτειπώς οργανώνουν τις επιθέσεις, που «εξαφανίζουν τα όπλα», τι μπορεί να συνέβη τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Υπενθυμίζεται ότι στην κ. Κουτζαμάνη έχει διαβιβαστεί ήδη από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, αναφορά σχετικά με 32 δικογραφίες για ποινικές περιπτώσεις, στις οποίες εμπλέκονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Με την αναφορά, ο κ. Δένδιας ζητά να ενταχθούν οι εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις αυτές στο άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.


Η κ. Κουτζαμάνη μελετά ήδη τις 32 δικογραφίες και μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες.





enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5.000 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ;;;;ΠΟΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;
    ΚΟΙΤΑ ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ,ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή