Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ :ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;





Το όνομα αυτού Πάνος Καμμένος...Ο επικίνδυνος αυτός πολιτικός άντρας τολμά να μην έχει εξαρτήσεις από συμφέροντα εγχώρια και ξένα. Η ανεκδιήγητη συμπεριφορά του φέρνει σε δύσκολη θέση την κ Μέρκελ, το κ Φούχτερ, τον κ. Μπόμπολα και πάνω από όλα τους Έλληνες προσκυνημένους πολιτικούς: Αντωνάκης, Μπένη και ΣΙΑ Ο.Ε. Να τιμωρηθεί να τιμωρηθεί και μάλιστα με παραδειγματικό τρόπο, όπως λέει και και ο (K.S.)
Οτι πεις!!!!...(K.S.)
Αλλά βάλε σε σειρά προτεραιότητες τις ελπίδες σου ..μιας και γράφεις με γνώμονα την πατρίδα(λέμε τώρα!).....
-Να τιμωρηθεί η κυβέρνηση ΓΑΠούλης,που έφερε το ΔΝΤ να μας ΣΩΣΕΙ !!! (γιατί λεφτά υπάρχουν..εννοούσε τις οικονομίες μας)
-Να τιμωρηθεί η κυβέρνηση Σάμι(συμφοιτητή του ΓΑΠούλη) ...
Να τιμωρηθεί ο Καρατζαφυρερ...που έπεσε στο "Πόμολο του ΠΑΚΕΤΟΥ κατά λάθος. -Να τιμωρηθεί ο μπάρμπα Κουνέλλης που συνηγόρησε να γείρει η μαούνα προς τα αριστερά ..για να φτάνει το *ΠΑΚΕΤΟ...
-Να τιμωρηθούν τα υπουργάκια των κυβερνήσεων τους, που σκύψανε κάνοντας *γυμναστική προσπαθώντας να ανοίξουν το *ΠΑΚΕΤΟ.
-Να τιμωρηθούν βουλευτάκια του ΜΠΑΤΣΟΚ και της Νεονουδουλας , της Δημοκρατικής Αριστεράς,Λαος.. που ψήφισαν την ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος ..με γνώμονα να ανοίξουν το δικό τους *ΠΑΚΕΤΟ.
Έλα ΜΕΤΑ και πιάσε τον ΚΑΜΜΕΝΟ και πες του:

"Είσαι επικίνδυνος ρε.... για την "ΣΩΤΗΡΙΑ της Πατρίδος." Αχαΐρευτε τι φωνάζεις ; Να ξυπνήσουμε;;;; Τι ρωτάω; Ανάθεμα την ώρα κατάρα την στιγμή που το έφτιαξες το παλιοκόμμα και μαζεύτηκαν πολίτες προερχόμενοι από την Αριστερά ,το Κέντρο και την Δεξιά. Με τις ιδέες σου, πέταξαν τις "γεωγραφικές" ταμπέλες του μεταπολιτευτικού συστήματος που τον μόνο σκοπό που είχαν και έχουν είναι να διαιρούν για να ελέγχουν το θυμικό και κατά συνέπεια την ενότητα των Ελλήνων. Άντε να τους ηρεμήσεις τώρα! Είσαι επικίνδυνος γιατί αν δεν ήσουν θα έκανες ότι σου λέγανε...αυτοί που φύγαν πριν μήνες . Έβγαιναν οι άνθρωποι σε έγκριτα ΜΜΕ όπως το MEGA και λέγανε πόσο δύσκολα περάσαν μαζί σου... Τι δεν σου άρεσε κύριε στο μεγαλοεργολάβο ...μια χαρά στα λέγανε! Κύριος επιχειρηματίας με τα όλα του,είναι ο άνθρωπος ... και σπόνσορας παντού! Τίποτα εσύ... Λύσσαξες να πας σ στην Ιερισσό Χαλκιδικής και να πεις ότι γίνεται έγκλημα εδώ! http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=2178 Άσε που ξεσηκώνεις και τα μυαλά των ανθρώπων, με τις τρέλες σου και τους λόγους σου. Γίνονται αυτά; Αποφάσισες να μαζέψεις όλους τους κουζούλους...και το έκανες. Τι λένε οι δημοσκοπήσεις ότι διαλύεστε τι δεν λένε εσυ τον χαβα σου! Τόσο περισσότερο κόσμο μαζεύεις καταραμένε όπου και αν πας !!! Θα το φας το κεφάλι σου έτσι όπως το πας!!! Έθνος κράτος και μαλακίες, φουσκώνεις τα μυαλά τους ..με πράγματα ξεπερασμένα. Σου αρέσει όλα όσα λέγονται για σένα, σε όλα τα έγκριτα ΜΜΕ; Σου αρέσει που σε έχουνε αποκλεισμένο....και γίνεται πάντα " κάτι" ανά λίγο διάστημα για να τσακίζει τα φτερά των Γλάρων σου; Άσε βρε παιδί μου ...να μπει μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ στο κόμμα, να σας οργανώσει ...τι αγύριστο κεφάλι είσαι...όλα τα κόμματα οργανωμένα είναι ..όχι μπάχαλο σαν το δικό σας. Πες και μια γλυκεία κουβέντα για την αξιολάτρευτη κα.Μερκελ και τους αξιολογότατους κυρίους, που την στηρίζουν και μας βοηθούν δίνοντας μας το *ΠΑΚΕΤΟ.
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχεις και φόβο Θεού!!!


Ρομαντικός Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου