Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ .Αγρια νύχτα με έναν νεκρό, 6 τραυματίες, μία σύλληψη και 89 προσαγωγές

Φωτό αρχείου

Αγρια νύχτα με έναν νεκρό, 6 τραυματίες, μία σύλληψη και 89 προσαγωγές
Άγρια νύχτα η χθεσινή, αφού σε δύο συμπλοκές στο Μοναστηράκι και το Κερατσίνι υπήρξε ένας νεκρός, έξι τραυματίες και 89 προσαγωγές. Η εικόνα στις δύο συνοικίες της Αττικής ήταν εφιαλτική, με τις σειρήνες ασθενοφόρων και περιπολικών να ουρλιάζουν, αστυνομικοί να καταδιώκουν και να προσαγάγουν υπόπτους και διερχόμενοι πολίτες να φεύγουν τρέχοντας από τα ...πεδία της μάχης.



Το σοβαρότερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα, μέσα σε καφετέρια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60, στο Κερατσίνι.
Ένας 34χρονος φιλονίκισε με έναν 45χρονο για το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο καυγάς έγινε πολιτικός,με αποτέλεσμα τα πνεύματα ν΄ ανάψουν περισσότερο.
Ο 45χρονος ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και κτύπησε τον 34χρονο στο στήθος, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τις πρώτες πρωινές ώρες υπέκυψε στα στα τραύματά του.Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, το θύμα ανήκει σε εξωκοινοβουλευτικό χώρο της αριστεράς και ο δράστης σε ακροδεξιά ομάδα.
Είχε προηγηθεί άλλο ένα επεισόδιο, στο Μοναστηράκι, όπου, σύμφωνα με την αστυνομία συνεπλάκησαν δύο ομάδες που αποτελούντο από Αλβανούς και Έλληνες και από θαύμα δεν σημειώθηκε και σε αυτό κάποια τραγωδία.
Αγρια νύχτα με έναν νεκρό, 6 τραυματίες, μία σύλληψη και 89 προσαγωγές

Αγρια νύχτα με έναν νεκρό, 6 τραυματίες, μία σύλληψη και 89 προσαγωγές
Για λίγο ο χώρος θύμιζε υπαίθριο ρίνγκ, όπου γινόταν άγριες μάχες, με τραυματίες, φωνές και ουρλιαχτά και τους διερχόμενους πολίτες να φεύγουν για να μη πέσουν θύματα των συμπεκομένων.
Το σκηνικό έγινε εφιαλτικό, καθώς σειρήνες ασθενοφόρων και περιπολικών ούρλιαζαν και αστυνομικοί έτρεχαν να συλλάβουν τους δράστες και να αποκαταστήσουν την τάξη.
Στον άγριο καυγά πήγε να παρέμβει μία παρέα Ιταλών, η οποία δεν απέφυγε τα χειρότερα. Οι συμπλεκόμενοι τους κτύπησαν και αυτούς, με συνέπεια να σημειωθούν τραυματισμοί.
Από το σημείο της συμπλοκής η αστυνομία προσήγαγε 89 άτομα, ενώ έξι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Από τους τραυματίες οι τέσσερις είναι Αλβανοί και δύο Ιταλοί, οι οποίοι προσπάθησαν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους στο σοβαρό επεισόδιο.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου