Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Καρατζαφέρης το 1998: «Χρυσαυγίτες ελάτε στη ΝΔ, να πάρετε και υπουργεία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρατζαφέρης και Σαμαράς 


“ Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν εκείνος, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια, συγκεκριμένα το 1998 δήλωνε δημοσίως ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ανοίξει τις αγκάλες της... για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά και σε κάθε ακροδεξιά παραφυάδα. ”
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, εμφανίζεται πρόσφατα ως ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές της θεωρίας των δύο άκρων. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχει προχωρήσει σε... αποκαλύψεις για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις ώστε να συμψηφιστεί η δράση των κινημάτων διαμαρτυρίας, όπως του κινήματος στις Σκουριές, και των πολιτικών οργανώσεων της Αριστεράς με την δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής στη βάση της ανάπτυξης της "Θεωρίας των δύο άκρων".

Από τη μία είναι λογικό, ο πρόεδρος ενός ακροδεξιού κόμματος, όπως είναι το ΛΑΟΣ, το οποίο εξαφανίστηκε στις τελευταίες εκλογές και του οποίου πολλά στελέχη προσχώρησαν στη ΝΔ του Σαμαρά, να θεωρεί ότι τα πλήγματα που δέχεται η ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα οποία θα έχουν αντίκτυπο στα ποσοστά της, να υπολογίζει πως θα επιτύχει να αποκομίσει όσο γίνεται περισσότερα οφέλη για το κόμμα του στις παρούσες συνθήκες. 

Από την άλλη, ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκείνος, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια, συγκεκριμένα το 1998 δήλωνε δημοσίως ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ανοίξει τις αγκάλες της...
για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά και σε κάθε ακροδεξιά παραφυάδα. Μάλιστα έλεγε ότι η Χρυσή Αυγή "έχει πρωταγωνιστές του Αγώνα", ενώ καλούσε και όσους ήταν στην ΕΠΕΝ (Άλλωστε ο παλιός ΕΠΕΝίτης Βορίδης προσχώρησε στη ΝΔ). Μάλιστα πρότεινε... η Χρυσή Αυγή να πάρει και υπουργείο, ενώ καλούσε όλη την ακροδεξιά στη νομή της εξουσίας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του jungle-report και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου