Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

"Ας πει κάποιος απ’αυτούς ειλικρινά ,το ποιους θα αφορά αυτή η ανάπτυξη, γιατί όσοι φωνάζουν εδώ και χρόνια, κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν γραφικοί".


Του Κώστα Παντελάκη*

"Ας πει κάποιος απ’αυτούς ειλικρινά ,το ποιους θα αφορά αυτή η ανάπτυξη, γιατί όσοι φωνάζουν εδώ και χρόνια, κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν γραφικοί".
Το μεγαλύτερο κόστος της κρίσης είναι ότι η οικονομία (η πλασματική) μπήκε στην πρώτη θέση της ατζέντας, θυσιάζοντας τα υπόλοιπα στοιχεία – συνεκτικούς δεσμούς – μαγιά για την πρόοδο μιας κοινωνίας.

Δεν είναι μόνο το ζοφερό παρών μιας κοινωνίας που το 30% της ζει κάτω απ’το όριο της φτώχειας κι όλες οι παραφύαδες των παρακρατικών και Εφιαλτών τις Ιστορίας έχουν ξεμυτίσει απ’το βόθρο.
Δεν είναι μόνο οι πληγές που αυτή η περίοδος θα αφήσει, και η καθίζηση σε όλα τα επίπεδα -άλλες κοινωνίες δεν έχουν καταφέρει να σηκώσουν κεφάλι για 30-40-50 χρόνια μετά από τέτοιες καταστάσεις-.
Είναι το εκρηκτικό και τοξικό μείγμα αυτών που θα κυοφορήσει γενιές τερατογενέσεων και ζόμπι για τα χρόνια που θα’ρθουν.
Ο κ.πρωθυπουργος επαναπαύεται στη τεχνιτή θαλπωρή που του παράσχουν το Μέγκα, οι Πρετεντέρηδες και όλος ο εσμός του Πασοκικού διεφθαρμένου “εκσυχρονισμού”.
Αυτοί οι ίδιοι θα τον “γδάρουν ζωντανό"(πολιτικά βεβαιως) στη πλατεία, όταν πια θα είναι στιμμένη λεμονόκουπα.
Όταν αντιλαμβανεται την κατάσταση, βλέποντας τα σκούρα προβαινει σε παρορμητικές και αψυχολόγητες κινήσεις ,μήπως και γυρίσει το κλίμα χωρίς φυσικά να του βγαίνει.
0ι συγκυβερνωντες ειναι ατάλαντοι, εμπαθείς, μειωμένης ικανότητας, με κραυγαλέα κι επαναλαμβανόμενη ανεπάρκεια.
Είναι απολύτως κατανοητό τι ακριβώς υπερασπίζονται.
Ο Ελληνικός λαός έχει ανάγκη πρωτίστως από εργασία, ασφάλεια, αξιοπρέπεια, παιδεία, Δικαιοσύνη.
Θέλει πίσω τη ζωή του που την ισοπέδωσαν τα Μνημόνια, οι συμβιβασμοί, η απληστία των ολιγαρχών και η αδίστακτη βία των κατακτητών.
Ο ελληνικός λαός, έχει ανάγκη από ένα όραμα, για να αφυπνισθεί και να ξεκινήσει την αντίστροφη πορεία της ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα.
Τα τρία ‘’Ταυ’’ της επιτυχίας κατά τον Ελύτη, είναι :
      Ταλέντο, Τύχη, Τόλμη!
Μόνο ο ΤΟΛΜΩΝ λοιπόν, δικαιούται να ηγηθεί της Ελλαδος, γιατί μονάχα αυτός θα έχει πιθανότητες και να ΝΙΚΗΣΕΙ.
Έχει ανάγκη από Ηγέτη η χωρα.
Οι ΕΚΛΟΓΕΣ είναι το μόνο δημοκρατικό αποκούμπι που έχει μείνει στην Ελλαδα μας.

*Πολιτευτής Ν.Χανίων ΑΝΕΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου