Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αποκτούν συνιστώσα οι... ΑΝΕΛ!


Σε πορεία συστράτευσης  με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, βρίσκεται εδώ και καιρό η πολιτική κίνηση ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ, που υποστηρίζει  τις αντιμνημονιακές δυνάμεις και τάσσεται κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ. Ειδικά τους τελευταίους του Γ.Καρατζαφέρη, ούτε να τους βλέπουν.
Η ιστορία έχει ως εξής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  τα ιδρυτικά μέλη της κίνησης οι πρώην ΛΑΙΚΟΙ,  Αστ.Ροντούλης,  Α. Χρυσανθακόπουλος και Ουρ.Παπανδρέου που δεν κατάφεραν να μεταπηδήσουν στο «καράβι» των ΑΝΕΛ, δίνουν τώρα τελευταία συνεντεύξεις, δεξιά και αριστερά  και διατυμπανίζουν πως  άλλαξαν γνώμη και προβληματίστηκαν για την προσχώρηση τους στο κόμμα του Καμμένου διότι  ο αρχηγός των Ανεξάρτητων έχει σκοπό να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που αναλάβει να κυβερνήσει.
Οι πληροφορίες μας λένε όμως, πως οι 3 πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ από τα υπόλοιπα ιδρυτικά στελέχη της κίνησης μετά τα ήξεις -αφίξεις και είναι προφανές πως δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον και η προοπτική της πολιτικής τους κίνησης, αλλά λειτουργούν καιροσκοπικά και ωφελιμιστικά προσπαθώντας να επιβιώσουν πολιτικά με κάθε τρόπο και κάθε μέσω.
Το διαζύγιο των Ροντούλη, Χρυσανθακόπουλο και Παπανδρέου με το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ είναι προ των πυλών, ενώ τα υπόλοιπα στελέχη Δ. Σαρατσιώτης, Γ. Καννελόπουλος και άλλοι, είναι σε απευθείας επαφές με το μηχανισμό και τα γραφεία του Πάνου Καμμένου θέλοντας να γίνουν και επίσημα μία νέα συνιστώσα των ΑΝΕΛ.    Στο πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσαν είναι ξεκάθαρο, ότι διαχωρίζουν την θέση τους σημειώνοντας « Οι δανειστές μας με τις ευλογίες και την συναίνεση των προσκηνυμένων κομμάτων ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τον παραπλανητικό τους λόγο. Ως εκ τούτου το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καλεί σε ΣΥΣΤΡΆΤΕΥΣΗ όλες τις αντιμνημονιακές –πατριωτικές δυνάμεις.»   
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου