Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ολική επαναφορά για τα «μαύρα πρόβατα» σχεδιάζει η ΝΔ

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Ολική επαναφορά για τα «μαύρα πρόβατα» σχεδιάζει η ΝΔ) 


Τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς με στόχο να επαναπατρίσει τα «μαύρα πρόβατα» που κατευθύνθηκαν στην Χρυσή Αυγή.
Η Συγγρού σκοπεύει να αναθέσει στους βουλευτές κυρίως της περιφέρειας το έργο της προσέγγισης ψηφοφόρων της Δεξιάς ή ακροδεξιών ψηφοφόρων που κινήθηκαν προς το κόμμα Μιχαλολιάκου για να τιμωρήσουν την Νέα Δημοκρατία κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μόνο που η προσπάθεια επιστροφής αυτού του κομματιού των ψηφοφόρων θα πρέπει να γίνει με διακριτικό τρόπο και χωρίς να φανεί ότι η ΝΔ σκοπεύει να αξιοποιήσει πολιτικά τις διώξεις εναντίον στελεχών της Χρυσής Αυγής για να αυξήσει τα ποσοστά της.
Ένα πρώτο προσκλητήριο επαναπατρισμού των χαμένων ψηφοφόρων θα απευθύνει ο Αντώνης Σαμαράς μέσω της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος την Παρασκευή. Επί της ουσίας ο Σαμαράς θα αναθέσει στα στελέχη του που έχουν ρόλους στις νομαρχιακές επιτροπές την διοργάνωση πολιτικών εκδηλώσεων με κοινωνική ατζέντα στην οποία θα προσκαλούνται πρωτίστως πρώην μέλη του κόμματος ή παλαιοί ψηφοφόροι της ΝΔ που στις τελευταίες εκλογές -κι έπειτα- αλλαξοπίστησαν. Το σχέδιο θα αρχίσει να εφαρμόζεται άμεσα καθώς η Συγγρού φοβάται ότι οι περιπλανώμενοι ψηφοφόροι της ΧΑ μπορεί να καταλήξουν ως αγανακτισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ…

rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου