Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Δεν υπάρχουν ένοχα μυστικά, τα πάντα είναι μπίζνες!

To 1923 εκδηλώθηκε στο Μόναχο το λεγόμενο «πραξικόπημα της μπυραρίας». Ο Χίτλερ συνελήφθη αλλά παρότι οι νόμοι της (αστικής κοινοβουλευτικής) Δημοκρατίας της Βαϊμάρης προέβλεπαν ακόμα και την ποινή του θανάτου για το έγκλημά του, έμεινε στη φυλακή – σε υπερπολυτελές κελί - μόλις 8 μήνες, πλήρωσε 500 μάρκα πρόστιμο, και αφέθηκε ελεύθερος. Δέκα χρόνια αργότερα και αφού είχε αξιοποιήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες της (αστικής κοινοβουλευτικής) Δημοκρατίας της Βαιμάρης, ο Χίτλερ διορίστηκε Καγκελάριος.
Αν η ιστορική γνώση παρέχει στοιχειώδη πολιτική επίγνωση, τότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι: η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία κάθε άλλο παρά αποτελεί αδιαπέραστη ασφαλιστική δικλείδα απέναντι στον φασισμό.

Δεν υπάρχει πιο ισχυρή (για την ακρίβεια: αδιάσειστη) απόδειξη για τις σχέσεις του καπιταλισμού με τον φασισμό, που αναπτύσσονται στο έδαφος ή και στο υπέδαφος της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, από τις ίδιες τις σχέσεις ανάμεσα στο φασισμό και στα (οικονομικά και πολιτικά κυρίαρχα στο καπιταλιστικό σύστημα) μονοπώλια. (N.Μπογιόπουλος)
Ναζιστικό εκλογικό‐περίπτερο σε φορτηγό προσφορά της SIEMENS...
«Προεδρικές Εκλογές Γερμανία Βερολίνο 1932» Φώτο, αρχείου από Presidential elections,
Nazi public address van at Berlin - Pankow, April 1932.
Η «Ζήμενς» του Χριστοφοράκου είναι η ίδια «Ζήμενς» που με πρόταση και χρηματοδότηση του επικεφαλής της στην Αθήνα συγκροτήθηκαν επί του γερμανοντυμένου «πρωθυπουργού» Ράλλη τα Τάγματα Ασφαλείας το 1943.
Η «Ντόιτσε Μπανκ» της Μέρκελ και του Σόιμπλε είναι η ίδια «Ντόιτσε Μπανκ» που χρηματοδότησε τη δημιουργία και λειτουργία των ναζιστικών φούρνων του Άουσβιτς.
Η «Κρουπ» των διαλυμένων ναυπηγείων του Σκαραμαγκά και των 670 θυγατρικών ανά τον κόσμο είναι η ίδια «Κρουπ» που τροφοδοτούσε όλη την πολεμική μηχανή του Χίτλερ και που ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων, ο κύριος Κρουπ έλεγε το 1934: «Ο Εθνικοσοσιαλισμός απελευθέρωσε τον Γερμανό εργάτη από τη μέγγενη ενός δόγματος (σ.σ. του κομμουνιστικού δόγματος) που ήταν βασικά εχθρικό τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο. Ο Αδόλφος Χίτλερ επέστρεψε τον εργάτη στο έθνος του. Τον μετέτρεψε σε πειθαρχημένο στρατιώτη της εργασίας και συνεπώς σύντροφό μας (σ.σ. σύντροφο των βιομηχάνων)».
Είναι η «Φαρμπεν», σήμερα κυκλοφορεί με to όνομα «Μπάγερ» που το βιομηχανικό συγκρότημα της κατασκευάστηκε από κρατούμενους του Αουσβιτς . Είναι η «Φάρμπεν» που κατασκεύασε το Zyklon B, το αέριο που χρησιμοποιήθηκε στα ναζιστικά κρεματόρια.
Είναι η «Ford» εκείνη που κατασκεύασε για λογαριασμό του Χίτλερ τα μισά σχεδόν φορτηγά της Βέρμαχτ και που ο πρόεδρός της, ο κύριος H.Ford, τιμήθηκε για τις «υπηρεσίες» του στο Γ’ Ράιχ με το μετάλλιο του Μεγάλου Σταυρού της Γερμανικής Τάξης του Αετού, το 1938.
Ο H. Ford εν έτη 1938 γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του λαμβάνοντας το παράσημο του ναζιστικού μεγαλόσταυρου, η ύψιστη διάκριση του ναζιστικού Γ’Ράιχ προς μη Γερμανό πολίτη.
Είναι η «ΙΒΜ» που μηχανοργάνωσε τα 78 ναζιστικά στρατόπεδα εξόντωσης και που ο πρόεδρός της, ο T. Watson τιμήθηκε για τις «υπηρεσίες» τους στο Γ’ Ράιχ με το μετάλλιο του Μεγάλου Σταυρού της Γερμανικής Τάξης του Αετού, το 1937.
Ο πρόεδρος της IBM T. Watson με τον Χίτλερ, λίγο πριν από την παρασημοφόρησή του από τους ναζί, το 1937.
Η Standart Oil των Ροκφέλερ, και ο πρόεδρός της Ούλιαμ Φάρις μέσω του Ουώλτερ Τηγκλ, διευθυντή της American I.G. θυγατρικής της γερμανικής εταιρίας χημικών I.G. Farben εφοδίαζε με καύσιμα την Luftwaffe μέχρι το τέλος του πολέμου, με δεξαμενόπλοια της εταιρίας υπό παναμαϊκή σημαία, και με άδεια της αμερικανικής κυβέρνησης παρέδιδε 50000 τόνους καύσιμα τον μήνα.
Ο Τζον Ντέιβινσον Ροκφέλερ (1839-1937)
ήταν Αμερικανός βιομήχανος, φιλάνθρωπος και ένας
από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
Η Davis Oil Company του Ουίλιαμ Ντέιβις είχε στενές σχέσεις με τους Γκαίρινγκ και Χίμλερ, και μέσω του προέδρου του Μεξικού Λάζαρο Καρντένα εφοδίαζε με καύσιμα τους ναζί
Η General Motors, της εβραϊκής οικογένειας των Ντυ Ποντ, και με κεφαλή της επιχείρησης τον Ειρηναίο εφοδίαζε την εταιρία I.G. Farben με συνθετική βενζίνη και καουτσούκ για τον Χίτλερ. Όπως και με θωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης μέσω της θυγατρικής της Opel, και μάλιστα η GM έτυχε απαλλαγής φόρων ύψους 33 εκατ. $ για ζημιές στα εργοστάσιά της της Γερμανίας..!!
Η αμερικανική εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ΙΤΤ του Σωσθένη Μπεν σε συνεργασία με τους Βάλτερ Σέλενμπεργκ της Gestapo, και του Κουρτ φον Σρέντερ της Τράπεζάς Διεθνών Διακανονισμών εφοδίαζε την Wehrmacht με τηλεπικοινωνιακό υλικό, ηλεκτρονικά συστήματα και εξαρτήματα συσκευών, ραντάρ και παρέδιδε 50000 πυροσωλήνες πυροβολικού τον μήνα.
Επίσης ο Μπεν απέκτησε το 1938 το 28% της γερμανικής εταιρίας κατασκευής αεροσκαφών Focker-Wulf. Το 1946 η κυβέρνηση Τρούμαν τον παρασημοφόρησε για τις εξαίρετες υπηρεσίες του προς την πατρίδα..!! Η Σουηδική εταιρία ρουλεμάν SKF, και η αμερικανική θυγατρική της υπό τους Ουίλιαμ Μπατ, και Ούγκο φον Πόσεν, εξάδελφος του Γκαίρινγκ εφοδίαζαν με έτοιμο υλικό ή πρώτες ύλες τον γερμανικό στρατό και αεροπορία, πχ κάθε βομβαρδιστικό αεροσκάφος χρειάζονταν τουλάχιστον 4000 ρουλεμάν για να πετάξει. Το μείζον θέμα είναι πως η αμερικανική κυβέρνηση γνώριζε τα πάντα από αναφορές του FBI, αλλά πότε δεν έκανε κάτι για να σταματήσει την δράση αυτών των εταιριών...
H Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, διευθυντής Τόμας Μακίτρικ.
Μέσω αυτής της τράπεζας ο χρυσός της Τσεχοσλαβακίας, του Βελγίου και της Ολλανδίά κατέληξε στην Reichsbank. Επίσης "ξέπλενε" τον χρυσό και τα κοσμήματα κλπ των εβραίων από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης
Δεν υπάρχουν ένοχα μυστικά, απλά τα πάντα είναι μπίζνες... οι εβραίοι Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Ντυ Ποντ κλπ χρηματοδότησαν ένα τέρας που κατέστρεψε την ευρώπη, κι εξόντωσε εκατομμύρια ομόφυλούς τους, όχι όμως απ' όλες τις δώδεκα φυλές των ισραηλινών, αλλά επιλεκτικά από κάποιες... το γιατί το γνωρίζουν οι ίδιοι... κι εάν για τα 6 εκατομ. εβραίων της ναζιστικής θηριωδίας έτρεξαν, και τρέχουν ποταμοί δακρύων, γιατί δεν έσταξε σταγόνα για τα 37.000.000 Κινέζων που έσφαξαν οι ιάπωνες πριν και κατά την διάρκεια του Β' ΠΠ..;;
Είναι μια από τις μεγαλύτερες απορίες... ίσως γιατί πιθανών να είναι κακής ποιότητας το κινεζικό αίμα...ή γιατί πολύ απλά είμαστε, ως κοινωνία των εθνών, οι απόλυτοι υποκριτές....
Ο κατάλογος είναι μακρύς. Όπως και τα απαλλακτικά βουλεύματα.
Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κανένα μονοπώλιο και κανένα στέλεχος εταιρειών από τις χώρες των δυτικών Συμμάχων δεν τιμωρήθηκε για τις σχέσεις του με τον Ναζισμό.
Τα αδικήματά τους παραγράφηκαν.
Φρόντισε ο κύριος John McCloy. Ηταν ο Υπατος Αρμοστής των ΗΠΑ στη Γερμανία μετά τον πόλεμο. Αλλά βασικά ο κύριος McCloy ήταν τραπεζίτης. Από το 1947 ήταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Πιο πριν ως νομικός εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των επιχειρήσεων «Ροκφέλερ» και της Τράπεζας «Chase Manhattan».
Ενδεικτική βιβλιογραφία
1- Charles Higham: TRADING WITH THE ENEMY, Barnes and Nobles books, USA, 1995....
2- James Pool: HITLER AND HIS SECRET PARTNERS, Pocket books, New York, 1997...
3- James Pool: WHO FINANCED HITLER, Pocket books, New York, 1997...
4- John Bowman: CHRONICLE OF 20th CENTURY HISTORY, Magna books, London, 1989.....
5- Michael Neufeld: THE ROCKET AND THE REICH, Free Press, New York, 1995...







logiosermis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου