Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ως "αυτοδικία" χαρακτηρίζεται από την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) των ΗΠΑ η δολοφονία

"Φάουλ" από Ν.Χάρις: Παρέμβαση στα εσωτερικά ελληνικά πράγματα από την AJC;
Περίπου ως "αυτοδικία" χαρακτηρίζεται από την 
Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από τον εκτελεστικό διευθυντή της Επιτροπής Ντέϊβιντ Χάρρις (στην φωτό αγκαλιά με τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά) η δολοφονία των δύο νέων στελεχών ττου Λαϊκού Συνδέσμου και ο βαρύς τραυματισμός του τρίτου.
Επιβεβαιώνοντας αυτούς που θεωρούν ότι παρεμβαίνουν στην ελληνική εσωτερική πολιτική σκηνή εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:
«Σε μια δημοκρατική κοινωνία, το να παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου θα πρέπει να απορρίπτεται κατηγορηματικά. Όσο και αν είμαστε σταθερά αντίθετοι στην άθλια νεοναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και των εμπρηστικών τακτικών της, μας τρομάζουν εκείνοι, που, για τον οποιονδήποτε λόγο, θα διέπρατταν φόνο και απόπειρα δολοφονίας».


Σαφέστατος και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αμφιβάλει ο ελληνικός λαός ότι πραγματικά τρομάζουν τον Ν.Χάρις, αυτοί που "για τον οποιονδήποτε λόγο, θα διέπρατταν φόνο και απόπειρα δολοφονίας".
Όμως η φράση "παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου" σημαίνει αυτοδικία και απάντηση σε μία έκνομη ενέργεια.
Δηλαδή νομιμοποίηση, έμμεση μεν, πλην σαφή, αποδοχή και δικαιολογία αγαθών κινήτρων των δολοφόνων.
Στις προχθεσινές στυγνές δολοφονίες δεν υπήρχε, φυσικά, θέμα "αυτοδικίας", ούτε κάποιοι "πήραν το νόμο στα χέρια τους". Επρόκειτο περί σφαγής αθώων από τρομοκράτες.
Επειδή όμως είναι σαφές ότι ο Ν.Χάρις έχει διαπράξει χοντρό "φάουλ" αξίζει να επαναλάβουμε κάποιες θέσεις που υιοθετεί στο σύνολό του ο ελληνικό λαός σε όποιον Θεό κι αν πιστεύει: Κατ'αρχήν δεν αφορά την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) των ΗΠΑ το όλο θέμα.
Είναι καθαρά εσωτερικό ελληνικό ζήτημα και δεν έχει κανένα λόγο, ούτε αιτία να εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις και να κάνει τέτοιες παρεμβάσεις. Εκτός και αν σκέφτεται να είναι υποψήφιος στις ελληνικές εκλογές ο Ν.Χάρις, πράγμα μάλλον αδύνατο.
Με την ανακοίνωσή του αυτή, απλά επιβεβαιώνει αυτούς που αποκάλυψαν (όπως ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτης) ότι η υπόθεση των διώξεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι προϊόν εντολών από το εξωτερικό σε μία κυβέρνηση ήσσονος εθνικής αντίληψης.
Δεν μπορεί να αντιληφθεί επιτέλους ο ηγέτης της AJC ότι με τέτοιες δηλώσεις και την τακτική της επέμβασης στα ελληνικά εσωτερικά πράγματα υπονομεύεται η ελληνοϊσραηλινή στρατηγική συμμαχία, αλλά δημιουργεί και προβλήματα στους Έλληνες Εβραίους οι οποίοι είναι αναπόσπαστο και από τα πλέον δημιουργικά τμήματα της κοινωνίας του ελληνικού κράτους;
Είτε διώκουν στελέχη του εθνικιστικού κόμματος ("νεοναζιστικού", κατά της AJC), είτε τα σκοτώνουν, είτε αυτό το κόμμα επιδεικνύει παραβατική συμπεριφορά και πρέπει να υπάρξει ποινικός κολασμός των ενόχων, είτε οτιδήποτε συμβαίνει και αφορά ελληνικές πολιτικές εξελίξεις, είναι καθαρά ελληνική εσωτερική υπόθεση.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως νομιμοποίηση στην τοποθετήση επί των γεγονότων ενός εκπροσώπου μιας θρησκευτικής Ένωσης ενός ξένου κράτους για ένα ελληνικό πολιτικό κόμμα.
Να υπήρχε θέμα θρησκευτικό ή παραβίασης των δικαιωμάτων των Εβραίων Ελλήνων υπηκόων, το καταλαβαίνουμε και θα ήταν απόλυτα θεμιτή μια παρέμβαση (μόνο οι Ελληνες πολιτικοί παγκοσμίως "σφυρίζουν αδιάφορα" όταν σφάζουν Ελληνορθοδόξους)...
Και επειδή ίσως δεν έχει καταλάβει ένα προηγούμενο σημείωμά μας στην AJC (διαβάστε σχετικά εδώ) να το ξανατονίσουμε:
"Οι Έλληνες θα έχουν πάντα ανοικτούς λογαριασμούς με την σβάστικα και οτιδήποτε αντιπροσωπεύει την ζοφερή εποχή του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού (ουσιαστικά την ίδια πολιτική έχουμε και σήμερα από το Βερολινο, απλά είναι εξωραϊσμένη).
Αυτά έχουν σφραγιστεί στο βιβλίο της Ιστορίας με το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Και δεν χρειάζονται κανέναν να τους υπαγορεύσει το τι θα κάνουν και πώς θα αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα-στον βαθμό που υπάρχουν, το τονίζουμε.
Αλλά, άλλο αυτό και άλλο η επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και η υπαγόρευση διώξεων από κορυφαία στελέχη του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ.
Είναι σαν να επεμβαίνει η Ελλάδα στα εσωτερικά του Ισραήλ και να ζητά την καταδίκη του υπερορθόδοξου κόμματος των φανατικών Εβραίων που ζητούν ουσιαστικά την υποδούλωση των Ελληνορθοδόξων".
Θεωρούμε ότι καλύτερα είναι η AJC να ασχοληθεί μόνο με την συνεργασία στρατηγική και οικονομική των Εβραίων των ΗΠΑ και φυσικά του Ισραήλ με την Ελλάδα και τους Έλληνες των ΗΠΑ και να εγκαταλείψει τις επεμβάσεις στην εσωτερική ελληνική πολιτική σκηνή.
Μας ενώνουν τόσα πολλά. Γιατί να μένουμε σε αυτά που μας χωρίζουν από κάποιες εμμονές που δεν έχουν πραγματική αιτία ύπαρξης;



Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου