Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ελλάς υπό κατάσχεση! Να μη μείνει ούτε πέτρα στα χέρια των Ελλήνων


«Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά έξι (!) νέους φόρους στα ακίνητα επέβαλε, και μάλιστα ταυτόχρονα, η κυβέρνηση στην εν μέσω κρίσης και Μνημονίου εποχή, ανεβάζοντας στα 40 τα συνολικά χαράτσια που βαραίνουν την ιδιοκτησία![...]
Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού δείχνουν ότι οι φόροι στην ακίνητη ιδιοκτησία επταπλασιάστηκαν σε διάστημα μόλις τριών ετών! Από 500.000.000 ευρώ, που ήταν το 2009 και το 2010, οι φόροι αυξήθηκαν σε 1,1 δισ. ευρώ το 2011, και από το 2012 εκτινάχθηκαν στα 3,2 δισ. ευρώ, ποσό που η κυβέρνηση θέλει να εισπράττει κάθε χρόνο και τα επόμενα έτη!»

Οσα παρατέθηκαν προηγουμένως είναι απόσπασμα από το κύριο θέμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και δεν αποτελούν γνώμες, υποθέσεις ή εκτιμήσεις. Είναι αριθμοί που προέκυψαν από πραγματικούς νόμους, «χειροπιαστούς» φόρους και χαράτσια στην αληθινή ζωή. Ολα μετρήσιμα, όλα αποδείξιμα, όλα εξωφρενικά! Ακόμα και ο τίτλος του άρθρου κόβει την ανάσα με τον αριθμό φόρων που αποκαλύπτει: «Παράνοια: ο ΕΝΦΙΑ και οι άλλοι 39 (!) φόροι που επιβαρύνουν τα ακίνητα».

Οι αριθμοί μαρτυρούν τους στόχους της τρόικας, των δανειστών και των ελληνόφωνων υπηρετών τους: να μη μείνει ούτε πέτρα στα χέρια των Ελλήνων. Το σύνολο της ακίνητης περιουσίας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να περιέλθει στην κατοχή των διεθνών πτωματοβόρων όρνεων της τυχοδιωκτικής οικονομίας και της τοκογλυφίας.

Οταν η φορολόγηση των ακινήτων λαμβάνει τόσο άγριες διαστάσεις και επταπλασιάζεται μέσα σε μία τριετία, ποια άλλη εξέλιξη μπορεί να αναμένει κάποιος, εκτός από τον εξαναγκασμό των ιδιοκτητών να πουλήσουν κοψοχρονιά ό,τι απέκτησαν με κόπο και έπειτα από θυσίες ολόκληρων γενεών;
Στην ίδια σελίδα της εφημερίδας μας δημοσιοποιούνται στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, σύμφωνα με τα οποία «μέσα σε μόλις έξι χρόνια χάθηκαν 400 δισεκατομμύρια ευρώ περιουσίας».
Επειτα απ’ όλα αυτά, μία σκέψη περνά αναπόφευκτα από τον νου όλων:

Η Ελλάς είναι υπό κατάσχεση και η πολιτική τάξη παίζει τον ρόλο του δικαστικού επιμελητή...
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

kyklwpas


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2014/09/blog-post_603.html#ixzz3EAv9ae42

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου