Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Μνημονιακό παραλήρημα του Άδωνι τώρα και στο… Facebook



 

“…στην εξεταστική για το Μνημόνιο διαφωνώ..”
ΤΟ ΧΩΝΙ
O Γεωργιάδης έχει έδρα το twitter, εκεί συχνάζει, εκεί κάνει τη μνημονιακή του προπαγάνδα. Αλλά εσχάτως κάνει βόλτες και στο… facebook!
Εκλεγμένος βουλευτής είναι αλλά έχει άπειρο χρόνο όπως και όλοι οι συνάδερφοι του σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.
Όταν οι εντολές έρχονται απέξω, βλέπετε, και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις… κοινωνείς, δημιουργείται πεδίο δράσης στα social media.
Κι αφού ξεπατώνουν την κοινωνία, κουνάνε και το δάκτυλο στα μέσα… κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Άδωνις, λοιπόν, ενεπλάκη σε διάλογο με Έλληνες πολίτες στο Facebook και για ακόμη μία φορά ήταν εξοργιστικά υπερμνημονιακός!
Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:
adfac1
Ο αιώνιος Άδωνις. Που το παίζει και οικονομολόγος… Ξεχνάει, όμως, ΜΟΝΙΜΩΣ και προφανώς όχι κατά λάθος κάτι… λεπτομέρειες.
Όπως ότι η υπερφορόλογηση, η ανεργία, η κρίση έχουν οδηγήσει τον μέσο Έλληνα να ΑΔΥΝΑΤΕΙ να είναι συνεπής στις απαιτήσεις ένος κράτους τέρατος. Και βγαίνει και στο διαδίκτυο να μας κουνάει το δάκτυλο!
adfac2
Φοβερός! Τα Ζάππεια είχαν και έχουν ορίζοντα τετραετίας γράφει ο αθεόφοβος δημόσια! Δηλαδή υποτιμά τόσο τη νοημοσύνη του Έλληνα που ισχυρίζεται ότι τα… απίστευτα που είχε τάξει ο Σαμαράς θα γίνουν στη… συνέχεια της διακυβέρνησης του μνημονιακού υβριδίου! Το κακό είναι ότι τετραετία δεν θα ολοκληρώσει αυτή η κυβέρνηση, κύριε Γεωργιάδη. Και το ξέρετε. Για αυτό πουλάτε τρέλα. Για την εξεταστική για το μνημόνιο διαφωνείς, ε; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
Συνεχίζει ο Άδωνις παρακάτω να μας λέει ότι όποιος χρωστάει πρέπει να πληρώνει. Χωρίς να μπαίνει καν στον κόπο να δείξει έστω ψεύτικη κατανόηση στο δράμα του ισοπεδωμένου από τις πολιτικές που ο ίδιος στηρίζει Έλληνα. Του απαντάνε οι πολίτες, βέβαια:
adfac3
Για μισό λεπτό, για μισό λεπτό, Γεωργιάδη. Κατ΄ αρχάς, είναι γνωστή η σχέση σου με τα… νούμερα. Το κάνεις μονίμως. Πετάς νούμερα χωρίς να αναφέρεις πηγή. Το έκανες και πρόσφατα με το κατά κεφαλήν εισόδημα της Αργεντινής. Θυμάσαι;
Αλλά και να δεχθούμε τους αριθμούς σου. Γράφεις μόνος σου ότι το 2011 είχαμε 100 αυτοκτονίες παραπάνω. Και το προσπερνάς. Αδιάφορα. Με απάθεια. Τι λες ρε Άδωνι; Σοβαρά; 100 παραπάνω είναι λίγοι ε; Σιγά το νούμερο! Και σιγά μην ασχοληθείς εσύ τώρα με 100 παλιοϊθαγενείς που τίναξαν τα μυαλά τους στον αέρα! Αυτά είναι… λεπτομέρειες! Πόσο θα θέλαμε να είχες τα άντερα να πας να το πεις αυτό και στα εκατό παραπάνω χαροκαμένα σπίτια…
adfac4
Ποιος οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία, Γεωργιάδη; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Εργοτέλης; Ο Σύλλογος Ελλήνων Ηθοποιών; Ποιος; Επιτέλους ΝΤΡΟΠΗ δεν έχεις καθόλου;
adfac5
Και συνεχίζει ακάθεκτος. Ας μη του απαντήσουμε εμείς. Δε χρειάζεται. Τον έβαλαν στη θέση του οι πολίτες…
adfac6
Στην κουβέντα έπεσε και ο ΕΝΦΙΑ. Ρεσιτάλ Αδώνειο…
adfac7
Στη κουβέντα, όπως βλέπετε, μπήκε και ο διαδικτυακός εφιάλτης του Γεωργιάδη, ο γνωστός μαχητικός Blogger Αυγερινός Χατζηχρυσός! Που του έδωσε κατάλληλες απαντήσεις…
Αλλά τι πάει να πει “παντού στον κόσμο” κυρ Άδωνι; Κατ΄ αρχάς εσύ έχεις ορκιστεί να κάνεις το καλύτερο για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Και για αυτό θα κριθείς. Αλλά αφού το πας εκεί, παντού στον κόσμο, τα κράτη φορολογούν για να έχουν πόρους να προσφέρουν υπηρεσίες στους πολίτες.
Και, Γεωργιάδη, ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν τσεκουρώνουν μισθούς, δεν ρημάζουν συντάξεις, δεν διαλύουν την Υγεία (ξέρεις εσύ) την Παιδεία, το κράτος Πρόνοιας και παράλληλα αυξάνουν εξωφρενικά τους φόρους. Άσε τον κόσμο λοιπόν… Εσείς είστε από άλλον πλανήτη!
adfac8
Ανελλήνιστε… Ο Αυγερινός τα είπε ΟΛΑ.
Και η κουβέντα συνεχίστηκε…
adfa9
Μα ποιος λείπει, ποιος λείπει… Α, ναι: Η πρώην υπουργάρα μας! Την έκανε… Κατάλαβε ότι άρχισε να μην τον παίρνει και έτσι απλά εξαφανίστηκε!
Προφανώς, θα πήγε να συνεχίσει το έργο της μνημονιακής προπαγάνδας στο twitter!
Eυχαριστούμε για τις στιγμές γέλιου που μας χάρισες πάλι, λαμπρό μνημονιακό τρολ!
Το κακό είναι ότι έρχονται οι εκλογές. Θα μας λείψεις…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου