Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Γαλάζιες γκρίνιες για Ντόρα – Αβραμόπουλο



avramopoulos-ntora-kentrinews
Απόντες από τις εκδηλώσεις για τα 40χρονα της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική θα είναι τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη όσο και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, γεγονός που δημιουργεί έντονη δυσαρέσκεια μεταξύ των στελεχών του κόμματος.Ειδικά από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ “περιμέναμε”, όπως λένε ανώτατα κομματικά στελέχη, ότι “θα έκρινε πιο σημαντική την παρουσία του στην κορυφαία κομματική και πολιτική εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, απ΄ ότι το δεκαήμερο ταξίδι του στις Βρυξέλλες”. Και μπορεί από το περιβάλλον του Δ. Αβραμόπουλου να διαρρέεται πως ο λόγος που δεν θα δώσει το παρών στην εκδήλωση της ΝΔ είναι οι εξετάσεις, που περνάνε αυτές τις μέρες όλοι οι επίτροποι και δεν μπορεί να απουσιάζει από την συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά στο Μαξίμου και στη ΝΔ, περισσότερο ως δικαιολογία το ερμηνεύουν κι ως ακόμη μια προσπάθεια αποστασιοποίησής του από τα πολιτικά δρώμενα.
 Ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν επικαλείται, όπως προαναφέραμε πιεσμένο πρόγραμμα ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του αλλά πραγματικά κανείς δεν κατανοεί πώς είναι δυνατόν ένα κορυφαίο στέλεχος της παράταξης να απουσιάσει από τα συγκεκριμένα γενέθλια. «Μια φορά γίνεται η Νέα Δημοκρατία 40 χρονών» παρατήρησαν στελέχη της ΝΔ με τα οποία συνομίλησε σχετικά το kentrinews.gr.
Η κ. Μπακογιάννη από τη δική της πλευρά προτάσσει ως δικαιολογία την αναχώρησή της το πρωί της Κυριακής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Όμως όλοι γνωρίζουν ότι με την απουσία της δείχνει την πικρία της για την ήττα του 2009,  ενώ ίσως και να προστατεύει τον εαυτό της από παρατράγουδα δεδομένου ότι με τις κινήσεις της τον τελευταίο καιρό, το κλίμα έχει βαρύνει γι’ αυτήν στο κόμμα.


kentrinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου