Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Lamda Development: Ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα δουλέψει για το καλό της χώρας

Ο Οδυσσέας Αθανασίου 


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον τρόπο να εργαστεί προς όφελος της χώρας εάν ανέλθει στην εξουσία, τόνισε ο Οδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development, μιλώντας στο Bloomberg.

Ερωτηθείς για το project του Ελληνικού, ο Ο. Αθανασίου δήλωσε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο έργο, μια επένδυση 8 δισ. ευρώ, που θα αναβαθμίσει όχι μόνο την Αθήνα αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς θα αποτελέσει πόλο τουρισμού και έχει ήδη προσελκύσει πολλούς επενδυτές.
Παράλληλα, δήλωσε ότι η Lamda είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ανάπλαση το 2016 ενώ εξέφρασε την ελπίδα να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες.

Σχολιάζοντας το επενδυτικό ενδιαφέρον προς την Ελλάδα, τόνισε ότι η χώρα έχει πλέον πολύ πιο ελκυστικές αποδόσεις από άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των επενδυτών. Όσον αφορά τις διαδικασίες αδειοδότησης των καζίνο στην Ελλάδα, υποστήριξε ότι μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η βραδύτητα του ελληνικού Δημοσίου και οι χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες ωστόσο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα, αυξάνοντας τις αξίες. Πάντως, εξέφρασε την ελπίδα ότι τα ζητήματα αυτά θα έχουν επιλυθεί μέσα στα επόμενα δύο – τρία χρόνια.

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου