Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν καθήκον να αφυπνίσουν τον λαό !

Του Κώστα Τσαρουχά

Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου-ταφόπλακα, το οποίο βασίστηκε στο νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, με την εισαγωγή νέων φόρων, την κατάργηση των φοροαπαλλαγών και τα κρυφά "χαράτσια".

Η Κυβέρνηση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, εισάγει τώρα και τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, ο οποίος παρέχει στην Εφορία και τη Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων δικαιοδοσία να προχωρά σε αναγκαστικές εκτελέσεις, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών και πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.

Τα ελληνικά νοικοκυριά, από το Σεπτέμβρη και ύστερα, πρόκειται να αντιμετωπίσουν μια τεράστια φορο-λαίλαπα και στο βάθος κατασχέσεις.


Σε συνδυασμό με την άρση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, από 1/1/2014, είναι ξεκάθαρο ότι ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει έχουμε ιερό καθήκον να αφυπνίσουμε τον Ελληνικό λαό, ο οποίος -δυστυχώς- δεν ενημερώνεται επαρκώς από τα συστημικά ΜΜΕ, και να του δώσουμε να καταλάβει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος, πέραν των Μνημονίων και της εξάρτησης από δανειστές και τοκογλύφους. Τους προσκαλούμε όλους στο μεγάλο Δημοκρατικό Πατριωτικό Τόξο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Καλή λευτεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου