Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Καραμανλικό μπλοκ:Μία ωρολογιακή βόμβα!

 
















 Μήπως τελικά η αλλαγή του πρώην ''λοχαγού'' του Καραμανλικού μπλοκ,Γεώργιου Βλάχου από τα θερινά τμήματα,δείχνει τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει ο Αντώνης Σαμαράς;Τι πραγματικά συμβαίνει στον πολιτικό φορέα που ονομάζεται Νέα Δημοκρατία;Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δείχνει τον έντονο προβληματισμό του στις τελευταίες κινήσεις του Σαμαρά με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον διορισμό του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Η μετάλλαξη της φιλελεύθερης παράταξης και το ''σφουγγάρι'' που τελικά χρησιμοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς διαγράφοντας κάθε τι αξιόποινο των κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. δυσαρεστεί κάθε μέρα όλο και περισσότερα στελέχη και μέλη της μίας από τις δύο κυβερνητικές παρατάξεις.Αυτή την έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε και στις αρχές Ιουλίου ο Γιώργος Βλάχος λέγοντας εμμέσως πως υπήρξε νοθεία στις εκλογές για πολιτική επιτροπή.Το σήριαλ συνεχίζεται και όλοι αναμένουν να δούνε το φινάλε του.Φαίνεται πως ο σημερινός πρωθυπουργός σκοπεύει να απενεργοποιήσει όλα τα στελέχη που ακόμα συστρατεύονται δίπλα στον Κώστα Καραμανλή..Δεν είναι τυχαίο που ο Α.Σαμαράς απείλησε τους βουλευτές του με διαγραφή σε περίπτωση που δεν υπερψηφίσουν τα επόμενα νομοσχέδια.Και φυσικά δεν αναφερόταν στους βουλευτές εκείνους που κάθε μέρα δηλώνουν την υποταγή τους σε αυτόν.
Η απορία που βρίσκεται στα χείλη όλων στελεχών και μελών της Ν.Δ. είναι μία:Πως είναι δυνατόν να ψηφίζουμε να μην ξανακυβερνήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τελικά πάλι να είναι στην εξουσία;;Αναμένουμε και τις επόμενες κινήσεις του φωστήρα-σωτήρα της Ελλάδας.
Niccolo M.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου