Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: "Ο Θεοδωράκης έπαιρνε 20.000 ευρώ την εκπομπή από την ΕΡΤ"

Σκληρή επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ στον Σταύρο Θεοδωράκη

  
Άγρια κόντρα ξέσπασε απόψε το βράδυ στη Βουλή μεταξύ του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Σπίθα για να ανάψει η φωτιά της σύγκρουσης υπήρξε η τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος χαρακτήρισε τους ΑΝ.ΕΛ ακροδεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καμμένος δεν άφησε την αναφορά Θεοδωράκη αναπάντητη και στη δική του ομιλία στάθηκε στην τοποθέτηση του κ. Θεοδωράκη για την ΕΡΤ λέγοντας: «Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για την ΕΡΤ. Δεν μας είπε όμως πόσα έπαιρνε. Ας έρθει εδώ να ζητήσει συγγνώμη και μετά ας συμπαραταχθεί μαζί μας».


Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με αρκετούς υπαινιγμούς κατά του κ. Καμμένου λέγοντας: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Εγώ δούλεψα και είχα εργοδότες . Είτε η Ελευθεροτυπία, είτε το ΜΕΓΚΑ , είτε ο 902 είτε η ΕΡΤ. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη ζωή. Είμαστε υπερήφανοι γιατί το ότι κάναμε το κάναμε με τα δικά μας χέρια. Δεν έχουμε υπάρξει υπάλληλοι. Είναι δύσκολο να το κατανοήσουν άνθρωποι που απλώς έχουν υπάρξει υπάλληλοι στο πολιτικό σύστημα».

Η τελευταία λέξη στον καυγά ανήκε στον Πάνο Καμμένο ο οποίος έλαβε το λόγο λέγοντας ότι και ο ίδιος δούλεψε στη ζωή του. «Αν εννοείτε την περιουσία του πατέρα μου να σας πω ότι δούλεψε, πλήρωσε φόρους και την έκανε. Όμως 20.000 ευρώ για μια εκπομπή δεν πήρα ποτέ. Ούτε με διόριζε το ΠΑΣΟΚ το οποίο σήμερα σας στηρίζει. Κάποιοι βρέθηκαν απολυμένοι γιατί κάποιοι σαν κι εσάς έπαιρναν τόσα πολλά λεφτά».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου