Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έρχεται στην Αθήνα ο Αβραμόπουλος να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Έρχεται στην Αθήνα ο Αβραμόπουλος να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με πτήση της Aegean ταξιδεύει αυτή την ώρα ο Έλληνας Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Σύμφωνα με πηγές του parapolitika.gr ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όπου συζήτησαν όλα τα θέματα των τελευταίων ημερών συμπεριλαμβανομένου κι αυτού της προεδρικής εκλογής.
Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ταξιδεύει για την Αθήνα αμέσως μετά την συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εντείνει την φημολογία που τον θέλει να είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας για την προεδρία της Δημοκρατίας.


Σήμερα ή αύριο η πρόταση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ακόμη και κατά την διάρκεια της ημέρας δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοινώσει το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στην επιλογή και το μόνο που μένει είναι η δημοσιοποίηση του ονόματος.

Μετά μέχρι στιγμής δεδομένα επικρατέστερη επιλογή θεωρείται αυτή του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές τις προηγούμενες ώρες ξεπεράστηκαν οι ενστάσεις που διατύπωνε ο κ. Γιούνκερ κι έτσι άνοιξε οι δρόμος για την επιλογή Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου