Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Τσίπρας-Καμμένος το καθάρισαν το ματς


110215183746_6887

Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την πολιτική ζωή του τόπου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τις Βρυξέλλες έχουμε συμφωνία!
Τσίπρας, Καμμένος με την συμβολή Βαρουφάκη-Δραγασάκη-Παππά καθάρισαν το ματς.
Η επιτυχία της κυβέρνησης θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις στην ΝΔ.
Ηδη ο Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να δώσει εντολή ώστε να γκρεμίσουν τα τείχη στην Ελλάδα για να υποδεχθούν τους ήρωες.

Παρότι δεν έχουμε δει ακόμη την συμφωνία όλοι οι Ελληνες πιστεύουν ότι δεν θάχει ουδεμία σχέση με την μονόπατη και ισοπεδωτική εφαρμογή των Μνημονίων για τους αδυνάτους.
Την ίδια στιγμή η Ελένη Βαρβιτσιώτη μεταδίδει από τις Βρυξέλλες>
Συμφωνία με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να υπάρξει συνεργασία των θεσμικών φορέων με τις ελληνικές αρχές σε τεχνικό επίπεδο.
Η συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία επήλθε σε πρωινή επικοινοινωνία των δύο ανδρών, αποσκοπεί στο να βρεθεί κοινό έδαφος μεταξύ του τρέχοντος προγράμματος και των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης, με το βλέμμα στο κρίσιμο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας.
Μάλιστα, αύριο θα υπάρξει, εκτός απροόπτου, μια πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών σε τεχνικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά των θεσμικών φορέων, θα είναι ο κ. Ντ. Κοστέλλο από την Κομισιόν, ο κ. Κ, Μαζούχ από την ΕΚΤ και ο κ. Ρ. Γκογιάλ από το ΔΝΤ (δηλαδή οι επικεφαλής της τρόικας), ενώ από την ελληνική πλευρά, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιοι θα συμμετέχουν. Κατά τις ίδες πληροφορίες, στόχος της σύσκεψης είναι να συζητηθούν λεπτομερώς οι αλλαγές που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση επί του προγράμματος, ώστε μέχρι το Εurogroup της Δευτέρας να διαμορφωθούν οι συνθήκες για μια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου