Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο μυστικός δείπνος Καραμανλή - Μεϊμαράκη, με menu τον Σαμαρά!!!

Εντείνονται οι διεργασίες στη ΝΔ ενόψει της συνεδρίασης της Κ.Ο του κόμματος την ερχόμενη Πέμπτη και της φημολογίας ότι μπορεί να τεθεί από κάποιους θέμα ηγεσίας.


o-mustikos-deipnos-karamanli---meimaraki
 Εντείνονται οι διεργασίες στη ΝΔ ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την ερχόμενη Πέμπτη και τη φημολογία ότι μπορεί να τεθεί από κάποιους θέμα ηγεσίας.

Οι κκ. Καραμανλής και Μεϊμαράκης συμφώνησαν στην ανάγκη να αλλάξει σελίδα στο κόμμα με προσήλωση στην αρχή της ενότητας της παράταξης, ενώ τέθηκαν όλα επί τάπητος.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Βήματος την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το δείπνο-πρόσκληση της Μαριάττας Γιαννάκου στην Αθηναΐδα, όπου έδωσαν το «παρών» πολλά στελέχη του κόμματος, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, συναντήθηκαν με τοπ δείπνο να περιλαμβάνει ψαρικά και συζήτηση για το μέλλον της ΝΔ μετά την ήττα στις εκλογές.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν έδωσε το «παρών» στην Αθηναΐδα επικαλούμενος τη συνεδρίαση του eurogroup και τις εξελίξεις στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι κκ. Καραμανλής και Μεϊμαράκης συμφώνησαν στην ανάγκη να αλλάξει σελίδα στο κόμμα με προσήλωση στην αρχή της ενότητας της παράταξης, ενώ τέθηκαν όλα επί τάπητος.
Σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Mega είπε ότι δεν θα ανοίξει ο ίδιος θέμα ηγεσίας στη ΝΔ αλλά αν κάποιος άλλος το κάνει στα αρμόδια όργανα του κόμματος ο ίδιος θα το συζητήσει.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου