Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η εκδίκηση της «Δημοκρατίας»! Τρόμος στο Καστρί για τις αποκαλύψεις Φαλτσιανί.


ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!
Βομβες απο την Κυριακάτικη Δημοκρατία που σηκώνει για ακόμα μια φορά την σκοτεινή υπόθεση της λίστας Φαλτσιανί και του Παπανδρέου.
Μην ξεχνάμε ότι ο Παπανδρέου ως πρωθυπουργος και υπουργος εξωτερικών παρήγγειλε την λίστα από την Λαγκαρντ, την έφερε νύχτα και την έκρυψε. Όταν η υποθεση ήλθε στο φως, από τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη, η εξεταστική που ακολούθησε ήταν οπερέτα. Στημένοι βουλευτές και άμεση παύση με την μαεστρική ικανότητα Μπαλτάκου μόλις ήλθαν στο φως τα emails που ενέπλεξαν ευθέως τον Παπανδρέου, η υπόθεση έκλεισε με την σκανδαλώδη συμπαιγνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής.

Τώρα, μετά την τρομερή αποκάλυψη Φαλτσιανί, ανοίγει πάλι η υπόθεση αλλά παίρνει άλλη τροπή και η εξεταστική για το μνημόνιο. Άλλωστε ο Φαλτσιανί θεωρείται απολύτως αξιόπιστος αφού χαίρει της προστασίας των ΗΠΑ ως κύριος μάρτυρας σε εκατοντάδες υποθέσεις διαφθοράς.
Είναι σίγουρο ότι από την παρούσα βουλή, μόνο ο Σαμαράς και ο Θεοδωράκης θα προσπαθήσουν να φυγαδεύσουν τον Παπανδρέου. Δεν θα τα καταφέρουν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου