Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είμαστε Έλληνες και περήφανοι που για πρώτη φορά μας κυβερνούν Έλληνες
ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Με τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και την πατρίδα μας να διανύει τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, η Ελλάδα γυρίζει οριστικά σελίδα στην εποχή της πολιτικής απαξίωσης, των πολιτικών που μάχονταν υπέρ των... συμφερόντων των λίγων, αγνοώντας επιδεικτικά τους πολλούς.

Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού έθνους που η πολιτική ηγεσία του τόπου απαρτίζεται από πατριώτες που τίποτα δεν έχουν να φοβηθούν, καθώς απολαμβάνουν της απόλυτης υποστήριξης του ελληνικού λαού.
Είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η Ελλάδα στηρίζεται στη δική της φωνή, υψώνει το ανάστημά της έναντι των ξένων συμφερόντων και των κερδοσκοπικών funds και υπέρ της επιβίωσης του ελληνικού λαού που εξαθλίωσαν Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος με την πλήρη υποταγή τους στις διαταγές της Μέρκελ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.
Προκόπης Παυλόπουλος, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος...
Οι τρεις ανώτατοι πολιτικοί «άρχοντες» της Ελλάδας, τρεις Έλληνες πολιτικοί που δεν φοβήθηκαν ποτέ μέχρι σήμερα να δηλώσουν ότι είναι Έλληνες, καλούνται να φέρουν εις πέρας την πιο δύσκολη πατριωτική αποστολή.
Μια αποστολή που διαπιστώσαμε όλοι από τα πρώτα 24ωρα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πως δεν θα είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολη.
Είναι, βλέπετε, πολλά τα λεφτά που κέρδιζαν στην πλάτη του ελληνικού λαού εκείνοι που ήθελαν την πατρίδα μας δέσμια των ξένων, αλλά και των εγχώριων συμφερόντων. Πολιτικών και επιχειρηματικών...
Ομως, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταφέρει με το «καλημέρα» της παρουσίας του στην ηγεσία της κυβέρνησης, να αλλάξει άρδην την ψυχολογία των Ελλήνων. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος, πως ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα για να βοηθήσει ουσιαστικά τους συμπατριώτες του, καθώς προέχει η αίσια για την Ελλάδα έκβαση της διαπραγμάτευσης. Φρόντισε, όμως, να αποδείξει στον ελληνικό λαό, τι πραγματικά σημαίνει διαπραγμάτευση και πώς η χώρα μας έγινε ξαφνικά το επίκεντρο του κόσμου και της παγκόσμιας οικονομίας, αφού μέχρι τις 24 Γενάρη δεν υπήρχαμε στον χάρτη...
Ο Ελληνας Πρωθυπουργός κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Με την παλικαρίσια στάση του, με την τήρηση ενιαίας γραμμής και κυρίως την αταλάντευτη παρουσία του απέναντι στους πανίσχυρους ευρωπαίους εταίρους, να επαναφέρει την υπερηφάνεια στους Ελληνες, να συσπειρώσει γύρω του το σύνολο (σχεδόν) του ελληνικού λαού και να αισθάνεται ασφαλής. Ασφαλής, καθώς γνωρίζει το μέγεθος της ευθύνης που έχει αναλάβει και αποδεικνύεται εξαιρετικά πιο έμπειρος από εκείνους που μέχρι τώρα υπερηφανεύονταν μόνο για την πολιτική τους εμπειρία, μη έχοντας τίποτα άλλο να επιδείξουν ως επιτυχία, στα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης στην πενταετή περίοδο της κρίσης.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, προερχόμενος από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, από τα πλέον παραδοσιακά στελέχη του χώρου, είναι σε θέση από το ανώτατο αξίωμα που θα κατέχει από το απόγευμα της Τετάρτης (18/02/2015), αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας, να συνδράμει πραγματικά και αποφασιστικά στην εκπλήρωση των εθνικών στόχων της πατρίδας μας.
Γιατί είναι εθνικός στόχος και εθνική υπόθεση ο απεγκλωβισμός της Ελλάδας από την παγίδα των μνημονίων, είναι εθνική υπόθεση η καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης στο εσωτερικό και η επαναφορά της Δημοκρατίας, που είχαν καταλύσει οι μνημονιακές κυβερνήσεις, με την ανοχή έως και συνεργασία, αφού εκείνος έβαζε τις υπογραφές, του απερχόμενου Προέδρου, κ. Παπούλια.
Ο Προκόπης Παυλόπουλοςγνωρίζει όσο κανένας άλλος εν ενεργεία πολιτικός στην πατρίδα μας, το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου από νομικής πλευράς, είχε συνδέσει το όνομά του με τη μάχη της κυβέρνησης Καραμανλή με τους «νταβατζήδες» και το ελληνικό βέτο στο Βουκουρέστι και με το καλημέρα μίλησε για έναν κοινό ελληνικό αγώνα απέναντι σε μια Ευρώπη που έχει χάσει τις αξίες της.
Ο Πάνος Καμμένος παρέμεινε ο μόνος προερχόμενος από τη δεξιά παράταξη πολιτικός που δεν άλλαξε ούτε μια από τις δικές του κόκκινες γραμμές, από τη μέρα που αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία μέχρι και σήμερα που αποτελεί τον κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, αναλαμβάνοντας και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Παραμένει ο πολιτικός που τάσσεται καθημερινά απέναντι στα διαπλεκόμενα, τους καναλάρχες και εκείνους που βάζουν σε πρώτη μοίρα τον προσωπικό τους πλουτισμό και σε δεύτερη τα εθνικά συμφέροντα.
Δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν, η κυβερνητική ιεραρχία στην Ελλάδα να απαρτίζεται από ένα απολύτως ελληνικό, απόλυτα πατριωτικό πολιτικό δυναμικό.
Προκόπης Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός
Πάνος Καμμένος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας
Εχετε την ευκαιρία να σηκώσετε την περηφάνεια της Ελλάδας μας πολύ ψηλά. Συνεχίστε να εκπροσωπείτε τον ελληνικό λαό και όχι τους δυνάστες όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Τόλμη, θάρρος στην πολιτική ζωή του τόπου ήταν λέξεις άγνωστες μέχρι τις 25 Γενάρη. Πλέον, η τόλμη και το θάρρος αποτελούν βασικά συστατικά της καθημερινότητας στις συζητήσεις όλων των Ελλήνων.
Ο λαός παίρνει για πρώτη φορά δύναμη από τη νέα πολιτική του ηγεσία και η κυβέρνηση εισπράττει αυτή τη δύναμη στο πολλαπλάσιο για να συνεχίσει να δίνει τις σκληρές μάχες μέχρι τελικής δικαίωσης.
Προχωρήστε και να γνωρίζετε ότι όλοι οι Ελληνες είναι μαζί σας.
Ηρθε η ώρα να ξεμπερδέψουμε από τις ύαινες που θέλουν να συνεχίσουν να κατασπαράζουν την πατρίδα μας.
Δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά...
Είμαστε Ελληνες και περήφανοι που για πρώτη φορά μας κυβερνούν Ελληνες...
                                                                                                     

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου