Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ζήτησε η Μέρκελ!

Την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ζήτησε η Μέρκελ!

Πολιτικοί ευρείας αποδοχής που υπογράφουν/ψηφίζουν συμφωνίες χωρίς πρώτα να τις διαβάζουν επιθυμεί διακαώς η Άνγκελα  Μέρκελ να προστεθούν στην ομάδα διαπραγμάτευσης που έχει συστήθεί από την ελληνική πλευρά.
Λίγα μόλις λεπτά μετά το ναυάγιο του χθεσινού Eurogroup, η Γερμανίδα Καγκελάριος, με δηλώσεις της στη Γερμανική Bild, ζήτησε την άμεση αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα καταγγέλοντας παράλληλα την επανειλημμμένη πρόθεση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών να ζητεί συνεχή ενημέρωση επί του περιεχομένου της συμφωνίας ως προκλητική και σκανδαλώδης.
Παράλληλα, στις ίδιες δηλώσεις, η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε την άμεση αντικατάσταση Βαρουφάκη από κάποιον Έλληνα πολιτικό εγνωσμένης αξίας που έχει αποδείξει στην πράξη ότι εμπιστεύεται τυφλά τους ξένους ηγέτες μη διανοούμενος καν να μπει στη διαδικασία ανάγνωσης όσων τίθενται στην κρίση του.
Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον οποίο και προτείνει ανεπιφύλακτα για άξιο αντικαταστάτη του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ακολουθούν αυτούσιες όλες οι χθεσινές δηλώσεις της Γερμανίδας Καγκελάριου στη γνωστή γερμανική εφημερίδα:
«Αυτός ο εκκεντρικός φαλάκρας που έχουν φέρει οι Έλληνες για να διαπραγματευτεί είναι απίστευτα προκλητικός και πρέπει άμεσα να αποπεμφθεί.
Δεν μου καίγεται καρφί για το γεγονός ότι εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να τον εκπροσωπεί.
Ο τύπος αυτός είναι παράλογος εντελώς και χρίζει ψυχιατρικής αγωγής. Είναι δυνατόν να θέλει πρώτα να διαβάσει κάτι για να το υπογράψει;
Μα είναι ποτέ δυνατόν να υφίσταται Έλληνας υπουργός που να μην με εμπιστεύεται τυφλά, εμένα που αγαπώ την Ελλάδα πιό πολύ και από τη Γερμανία;
Φέρτε μου κάποιον σοβαρό επιτέλους.
Αυτός ο Μιχάλης ο Χρυσοχοϊδης νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Αν θυμάμαι καλά δεν είχε καν διαβάσει το πρώτο μνημόνιο πριν το υπογράψει. Από τέτοιους πολιτικούς έχει ανάγκη η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση γενικότερα.
Από πολιτικούς που δεν θα τρέφουν ίχνος καχυποψίας για τα μέλη της οικογένειας που λέγεται Ε.Ε. και θα ακολουθούν τυφλά ότι τους υπαγορεύουμε εμείς που τους αγαπάμε σαν παιδιά μας.
Έλληνες, κάντε επιτέλους κάτι καλό για τη χώρα σας. Διώξτε αυτόν τον Γιάνη τον Βαρουφάκη και φέρτε μου κάποιον σαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αλλιώς βλέπω να έχουμε κακά ξεμπερδέματα με την αποικία σας ».
Από την Σατιρική Εφημερίδα
komikotragiko.wordpress.com



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/02/blog-post_343.html#ixzz3S8EKq9x8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου