Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Μπαλάφας: ""Περαστικούλης" ο Ντάισελμπλουμ ενώ η Ελλάδα είναι αιώνια"


 
 «Η Ελλάδα είναι αιώνια σε τελευταία ανάλυση ο κ. Ντάισελμπλουμ είναι ένας «περαστικούλης», χθες ήταν αύριο δεν θα είναι, μπορεί να λέει ότι θέλει, ποιος θα τον θυμάται σε δύο χρόνια». Αυτό δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας

Πρόσθεσε δε πως: «Εμείς θα έχουμε τις θέσεις μας, είμαστε κόμμα ευρωπαϊκής κατευθύνσεως θέλουμε η Ελλάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες μέσα στο ευρω. Στο ευρώ όμως και στην ευρωζώνη που θα είμαστε ως συνιδιοκτήτες όχι ως ένοικοι».
Σχολιάζοντας στη συνέχεια τις ανεπίσημες πιέσεις του Βερολίνου για απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη επεσήμανε: «Μια αξιοπρεπή στάση, συνετή και αποφασιστική από την μεριά της ελληνικής κυβέρνησης είναι η καλύτερη συνταγή αντιμετώπισης των όποιων εκβιασμών, απειλών, ύβρεων με την πολιτική ή την όποια έννοια του όρου».
Όσον αφορά τα τεχνικά κλιμάκια είπε πως: «προφανώς θα συζητηθούν πλευρές τεχνικές των ήδη πολιτικών κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από κοινού και από την πλευρά των δανειστών σε συνεννόηση και με την ελληνική πλευρά».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου