Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Με την τρόικα την Τρίτη ζήτησε να συναντηθεί ο Βενιζέλος

 Με την τρόικα την Τρίτη ζήτησε να συναντηθεί ο Βενιζέλος
Συνάντηση με την τρόικα ζήτησε να  έχει, κατά πάσα πιθανότητα, την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ολο το Σαββατοκύριακο και από τη στιγμή που ανέκυψε το σοβαρό θέμα Μανιτάκη στην κυβέρνηση το βράδυ της Παρασκευής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε  διαρκή επαφή με το Μαξίμου αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα. 


Αμέσως, μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την τρόικα την Κυριακή το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά - Βενιζέλου. 

Οπως διαμηνύει η Ιπποκράτους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  μίλησε τηλεφωνικά και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ΦώτηΚουβέλη αλλά και με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος δέχεται πυρά από κυβερνητικούς βουλευτές για το ζήτημα των επίορκων δημόσιων υπαλλήλων, ενώ βρέθηκε και στο επίκεντρο μιας ενδοκυβερνητικής αντιπαράθεσης την Παρασκευή με αντικείμενο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. 

πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου