Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Έτοιμος ο Τσίπρας να παίξει το μέλλον της χώρας στα ζάρια, λέει το ΠΑΣΟΚ

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ,, σχολιάζοντας συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ.

«Ο κ.Τσίπρας εμφανίζεται έτοιμος να παίξει στα ζάρια το μέλλον της χώρας. Ευρώ κερδίζει, δραχμή χάνει. Ή μήπως για κάποιους είναι το αντίθετο;» λέει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.


Κίνδυνος υπάρχει, αλλά η Ελλάδα πρέπει να δώσει ευρω-μάχη, λέει ο Τσίπρας
Στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ.Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο «κυρίαρχος εκβιασμός» από την πλευρά των Γερμανών «μπορεί να αντιστραφεί». Παραδέχτηκε ωστόσο ότι αυτό ενέχει τον κίνδυνο επιστροφής της χώρας στη δραχμή. «Αλλά πότε δεν υπάρχει κόστος ή τίμημα όταν πάει κάποιος να δώσει μια μάχη;» αναρωτήθηκε.

«Αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε σε μια ιστορική στιγμή και ότι διακυβεύεται ο πυρήνας λαϊκής κυριαρχίας και ανεξαρτησία της χώρας. Ή θα έχουμε μια χώρα αποικία χρέους για τις επόμενες γενιές ή τώρα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και το λέω με πλήρη ευθύνη και επίγνωση της δυσκολίας του» πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό «να παγώσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα οι οποίες μας οδηγούν από ήττα σε ήττα και να ξεκινήσει αύριο το πρωί περιοδεία σε όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου» και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να κυβερνήσουμε με μνημονιακό σχέδιο ή να βάλουμε νερό στο κρασί μας».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου