Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΕΛ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ)

ΑΝΕΛ: Η κυβέρνηση θα προωθήσει άμεσα την μισθολογική αποκατάσταση των ενστόλων
Για την άμεση μισθολογική αποκατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας δεσμεύεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την δέσμευση του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τη μισθολογική αποκατάσταση των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων, η εκπρόσωπος του Κινήματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:
«Αυτονόητα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεσμευόμαστε για την πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν δημόσιους λειτουργούς, φυσικά συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών.

Στο πλαίσιο της κυβέρνησης εθνικού σκοπού επίσης προωθούμε άμεσα την μισθολογική αποκατάσταση όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας. Βασικός στόχος μας παραμένει η αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της συνταγματικής νομιμότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου