Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τρόμος στο ΠΑΣΟΚ για την Κωνσταντοπούλου! Νόμιζαν ότι θα την καλόπιαναν με την ψήφο…

wpid-20150206115940.jpg
Τρόμος έχει πιάσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την εκλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη προεδρία της Βουλής. Χαρακτηριστικό είναι μετά την προναγγελία ουσιαστικά της νέας προέδρου εξεταστικών επιτροπών, το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση κατά της κ Κωνσταντοπούλου! «Το ΠΑΣΟΚ πρώτο ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει την κ. Κωνσταντοπούλου, με την ευχή να διαψευσθούν οι αρνητικοί οιωνοί της συμπεριφοράς της την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο.


Δυστυχώς, στην ομιλία επί τη εκλογή της η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε κομματικότερη του κόμματος της και ουσιαστικά υπενθύμισε στον κ. Τσίπρα θεμελιώδεις προεκλογικές  δεσμεύσεις, όπως τη μονομερή διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους. Τρεις μόλις ημέρες μετά την αναγκαία δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν θα υπάρξουν μονομερείς κινήσεις στο χρέος – γιατί αυτές οδηγούν σε πιστωτικό γεγονός. Και άλλα πολλά.

Όταν ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής ομιλεί από την έδρα του, ομιλεί ως κομματικά ουδέτερος θεματοφύλακας της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και τίποτε άλλο.

Ελπίζουμε – χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις – ότι θα το κατανοήσει αυτό η κ. Κωνσταντοπούλου τιμώντας την τιμή που της έγινε», αναφέρεται χαρακτηριστικά



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου