Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

BILDERBERG 2015 – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

BILDERBERG 2015 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Από τις 11 – 14 Ιουνίου, η μυστηριώδης, κακόβουλη και πεινασμένη για δύναμη ομάδα, γνωστή ως Bilderberg, θα πραγματοποιήσει την 63η ετήσια συνεδρίαση από την ίδρυση της το 1954. Θα υπάρξουν συνολικά 140 συμμετέχοντες από διάφορες χώρες, που θα συγκεντρωθούν στο Interalpen-Hotel Tyrol στην Αυστρία, για να συζητήσουν για το μέλλον του πλανήτη. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα μόλις τρεις ημέρες μετά τη σύνοδο κορυφής της G7.
Bilderberg
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Bilderberg στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ημερήσια διάταξη της θα περιλαμβάνει την κατάσταση στην Ουκρανία και τη Συρία, μαζί με την εμπορική συμφωνία ΤΤΙΡ. Και θα παραστούν ανώτεροι λομπίστες για την ΤΤΙΡ από τον εμπορικό και οικονομικό τομέα. Επιπλέον, θα συζητήσουν (αποφασίσουν) τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά, καθώς και τα θέματα της εξωτερικής μετανάστευσης στην Ευρώπη … τουλάχιστον αυτό είναι ό, τι παραδέχονται αυτή τη στιγμή. Γιατί οι πληροφορίες θέλουν την Ελίτ να προετοιμάζεται για πυρηνική και οικονομική καταστροφή.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η επίσημη λίστα των συμμετεχόντων ωστόσο, θεωρείται σίγουρο πως θα βρίσκονται εκεί οι περισσότεροι εκ των οποίων πήραν μέρος στο συνέδριο του 2014. Θα περιλαμβάνονται: Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ, ο επικεφαλής της MI6, ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής Ευρώπης, οι υπουργοί Εξωτερικών Σουηδίας και Ισπανίας, ο υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Τράπεζας και ο Καναδός ομόλογος του. Η Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Shell, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Google, ο πρόεδρος της Deutsche Bank, ο πρόεδρος της HSBC, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BP και ο διευθύνων σύμβουλος της Airbus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου