Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ – H G7 Προτρέπει τη Ρωσία στη Δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

g7-kai-brics
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν στη G7, η οποία προτρέπει πλέον τη Ρωσία να δημιουργήσει μια δικιά της Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων…
«Οι χώρες της G7 ώθησαν τη Ρωσία να εντείνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης μέσω των BRICS και του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO)», σύμφωνα με τον Ρώσο βουλευτή, Αλεξέι Pushkov. Που συνεχίζει: «Τα κράτη-μέλη της G7 δίνουν κίνητρα στη Ρωσία να παίξει αποφασιστικό ρόλο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή».
«Απολαμβάνοντας τη σημασία τους, οι χώρες της G7, έσπρωξαν τη Μόσχα να εντείνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης μέσα από τους BRICS και τον Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης», έγραψε ο Pushkov στη σελίδα του στο Twitter.
Η σύνοδος κορυφής της G7 (Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Καναδάς, Ιαπωνία,Γαλλία, Βρετανία Ιταλία) το 2015 πραγματοποιήθηκε στις 7 – 8 Ιούνιος στη Βαυαρία. Επίσημα οι χώρες μέλη προέτρεψαν στη συνέχιση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, με τον Pushkov να τονίζει πως αυτός ο τρόπος «τιμωρίας» δίνει μεγαλύτερη ώθησαν στη Ρωσία να συνεχίσει να αντιστέκεται μέσω της δημιουργίας του δικού της «ΔΝΤ» (BRICS).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου