Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΠΟΤΑΜΙ ! ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

image85
«Να κλείσει την διαπραγμάτευση» καθώς ο χρόνος τρέχει και το κλίμα για την Ελλάδα επιβαρύνεται καλεί τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε δήλωσή του αναφέρει «εδώ που φτάσαμε, μετά από πέντε χαμένους μήνες, με τη χώρα ήδη σε ύφεση και τις καταθέσεις να διαρρέουν, εύχομαι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά να έχουν κάτι στο μυαλό τους. Γιατί τα όρια ανάμεσα στην παντελή έλλειψη πολιτικής ευθύνης και τη δήθεν τακτική διαπραγμάτευσης είναι δυστυχώς δυσδιάκριτα. Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και των εθνικών υποχρεώσεών της».
Το Ποτάμι: Να προχωρήσει ο πρωθυπουργός στον έντιμο συμβιβασμό

«Ο κ. Τσίπρας ή θα κάνει μια τολμηρή κίνηση μπροστά ή θα μείνει στάσιμος και θα παρασυρθεί από το κύμα των εξελίξεων. Τον καλούμε να προχωρήσει στον έντιμο συμβιβασμό».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του «Το Ποτάμι» για τη πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, προσθέτοντας ότι κανείς δε μπορεί να ξέρει ποια από τα τελεσίγραφα που διαρρέουν είναι πραγματικά και ποια είναι εικονικά.

«Το σίγουρο είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για παλινωδίες. Αν δυσκολεύεται να πάρει μόνος του την απόφαση, να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς και να τους καλέσει να μοιρασθούν την ευθύνη και το πολιτικό κόστος. Οι προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες πρέπει επιτέλους να παραμερισθούν. Από όλους», αναφέρει ακόμα «Το Ποτάμι».

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου