Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στης Βουλής τα… άδεια έδρανα


Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, δεν γέμισε όμως και η Βουλή από βουλευτές κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Στην Επίκαιρη Επερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων λίγοι ήταν τελικά οι «εθνοπατέρες»
που έδειξαν ενδιαφέρον για το μέλλον του ιστορικού πιστωτικού ιδρύματος.


«Η αίθουσα είναι άδεια αλλά έχει τις τηλεοράσεις, κύριε Στουρνάρα και ο κόσμος θέλει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι. Μην νομίζετε πως θα ξεφύγετε» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος στον «τσάρο της Οικονομίας» . Έναν Γιάννη Στουρνάρα που έδειχνε το βράδυ της Δευτέρας κουρασμένος και χωρίς όρεξη για αντεγκλήσεις.

Ντυμένος δε, στα μαύρα και μαύρη… γραβάτα σαν να είχε ετοιμαστεί για επίσκεψη στο Πρώτο… Νεκροταφείο.

Και ξαφνικά «αναστήθηκε» αναφερόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη που του είπε ότι έχει πουληθεί στα ιδιωτικά συμφέροντα.

«Για τον κύριο Λαφαζάνη δεν ξέρω τι να πω. Με είπε μακελάρη της κυπριακής οικονομίας και ότι δεν δικαιούμαι να ομιλώ από το βήμα της Ολομέλειας ,λες και βρισκόμαστε σε μια σταλινική περίοδο που μας απαγορεύει να πούμε αυτό που θέλουμε να πούμε. Του επιστρέφω τις συκοφαντίες και τους γελοίους χαρακτηρισμούς. Εγώ όμως δεν θα πω ότι είναι πρωτεργάτης του λόμπι της δραχμής ,δεν θα πω ότι είναι πρωτεργάτης συνδικαλιστικών συμφερόντων ,δεν θα του καταλογίσω ότι δουλεύει για ιδιωτικά συμφέροντα. Δεν έχω τέτοια πρόθεση…» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας, κάνοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να χτυπιέται στα έδρανα.

Πού να είχε και πρόθεση ο «τσάρος της οικονομίας» μας. Τι θα ακούγαμε, τότε;

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου