Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΟΠΑΠ: Εγκρίθηκε η σύμβαση με Intralot

Υπέρ ψήφισαν οι θεσμικοί - Παρόν δήλωσε το ΤΑΙΠΕΔ


Την υπογραφή πενταετούς σύμβασης με την Intralot, ΙΝΛΟΤ-1,06% για την εγκατάσταση και συντήρηση του νέου πληροφοριακού συστήματος του ΟΠΑΠ, ΟΠΑΠ ενέκρινε σήμερα η 7η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ της σύμβασης ψήφισαν οι θεσμικοί επενδυτές, ενώ το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) δήλωσε απλά «παρών».
Συγκεκριμένα, το ΤΑΙΠΕΔ δήλωσε ότι παρίσταται στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ, χωρίς όμως να ψηφίζει υπέρ ή κατά επί όλων των θεμάτων της γενικής συνέλευσης, άρα και στο θέμα της νέας σύμβασης του Οργανισμού με την Intralot.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. ενέκρινε τα κείμενα των σχεδίων συμβάσεων με την Intralot, με αντικείμενο την «προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, για νέο λειτουργικό σύστημα όλων των παιχνιδιών της Εταιρείας και τη μετάβαση των υφισταμένων λειτουργιών της ΟΠΑΠ Α.Ε.» σε αυτό, καθώς επίσης και για την παροχή υπηρεσιών προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του υπό προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού.

πηγή:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου