Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Μίκα Ιατρίδη: Τα κάνατε μπάχαλο...Θεοχάρη δώσε άμεσα λύση...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Μίκα Ιατρίδη προς Χάρη Θεοχάρη: «Έχετε χρεώσει πολύ υψηλά το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων στην Τήλο και την Κάρπαθο. Δώστε άμεση λύση»


Μετά την επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στην Τήλο, αλλά και ύστερα από διαμαρτυρίες που έλαβε από κατοίκους της Καρπάθου σχετικά με τον υπολογισμό του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων στις περιοχές Αρκάσα και Πυλές, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων, κ. Χάρη Θεοχάρη, στον οποίο και ανέφερε το πρόβλημα.


Ειδικότερα, η Μίκα Ιατρίδη εξήγησε στον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, ότι στις συγκεκριμένες περιοχές το ειδικό τέλος φαίνεται να έχει υπολογιστεί σε πιο υψηλή τιμή και ζήτησε από τον κ. Θεοχάρη να δοθεί άμεση λύση.

«Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τα ακριτικά νησιά και όταν παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα, το Υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή, πολύ περισσότερο όταν στα νησιά αυτά δίνουν καθημερινό αγώνα οι κάτοικοι για να μείνουν στον τόπο τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, στη συνομιλία τους η Μίκα Ιατρίδη.

Με τη σειρά του ο κ. Θεοχάρης ανέφερε στη βουλευτή Δωδεκανήσου ότι το Υπουργείο Οικονομικών εντός του Σεπτεμβρίου θα μελετήσει το ζήτημα που έχει ανακύψει και, πιθανότατα, θα προχωρήσει σε ενέργειες προκειμένου να υπολογιστεί ξανά το ειδικό τέλος ακινήτων για τις περιοχές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου