Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τους έπιασε πανικός στη Ν.Δ. με την άνοδο των ποσοστών των ΑΝ.ΕΛ. και βγάλανε τα γατάκια να το παίζουνε αγριόσκυλα....ρε που πάμε...



Βγάλαν τα σκυλιά να τρομάξουν και να απειλήσουν. Ρε που πάμε...; ρε που πάμε...;

Βρήκατε τους κατάλληλους ανθρώπους να απειλήσετε ρε "καλόπαιδα", προσκυνημένα ανδρείκελα των ξένων αφεντικών.Δεν ντρέπεστε να παίρνετε τόσο ξεκάθαρα το μέρος των εργολάβων που σας τα ακουμπάνε και σας ελέγχουν...;Ξεχνάτε κάτι βασικό κύριοι, υπάρχει και η οργή του λαού, εκτός από αυτή του Θεού. Προσπαθείτε να κοντύνετε τον Καμμένο και τον κάθε Καμμένο αλλά αυτό σας γυρνάει πίσω με το αντίθετο αποτέλεσμα.
Πως μπορείς να πεις σε έναν πολιτικό σ'ένα πολίτη, σ'ένα γονιό, σε έναν άνθρωπο πως έχει άδικο να φωνάζει και να οργίζεται όταν δηλητηριάζουν τα παιδιά του με το μολυσμένο νερό των αδίστακτων εργολάβων, που μπρος στο υπερκέρδος ,δεν διστάζουν να δολοφονήσουν χιλιάδες άτομα που έτυχε να βρίσκονται και να κατοικούν παραδοσιακά, πέριξ της γης που θέλουν να κάνουν τις ανήθικες και επικίνδυνες "μπίζνες" τους;Πάντα με την ανοχή της κυβερνητικής συμμορίας.Σας παραπέμπουμε στην κρίση του ιστορικού του μέλλοντος.Μπορεί η πατρίδα μας να έχει σύγχρονους εφιάλτες ,αλλά σίγουρα έχει και Λεωνίδες και Αλέξανδρους. Ρε γατάκι Μ@@ρούτη δεν ντρέπεσαι καθόλου; Σε βάλανε τα αφεντικά σου να σκούζεις για τον Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ. θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω με μια φράση που σου αρμόζει:  Μαμά κακά....Γιωργάκη κουραδόμαγκα   μπούουουυ..........όσο και να προσπαθείτε με τα παπαγαλάκια σας να πλήξετε το προφίλ του Καμμένου ξέρετε τι θα πάρετε...Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχει το ηθικό πλεονέκτημα της σταθερότητας των θέσεων του.Τα λεγόμενα του επαληθεύονται συνεχώς και η κοινωνία του το πιστώνει. 





Ρομαντικός Ελλην


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου