Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΑΣΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΣΑΜΑΡΑ!

euro notes 400-280x292Άρθρο-πρόβλεψη από τον Σεπτέμββριο του 2011. "Πνέει τα λοίσθια το ευρώ".

 Το αφιερώνω σε σένα Αντωνη Σαμαρά, ο οποίος καμώνεσαι ότι είσαι οικονομολόγος και μάλιστα πασχίζεις για την...ανάπτυξη. Για την ανάπτυξη των δανειστών πασχίζεις και τίποτε περισσότερο. Αυτά που σπούδασες στο Χάρβαρντ δεν είναι οικονομολογία, είναι το πώς να ...σφάζεις οικονομικά έναν λαό

Δεν είμαι οικονομολόγος, απλώς δημοσιογράφος είμαι που προσπαθώ να δω πέρα από την μύτη μου για το τι στο διάολο είναι το ευρώ το οποίο δεν σταματάς να προπαγανδίζεις  και να λες ότι θα...σωθούμε μέσα σε αυτό!  Στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 προέβλεπα με τίτλο στο άρθρο πως το ευρώ πνέει τα λοίσθια. Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το ευρώ πραγματικά πνέει τα λοίσθια. Βρίσκεται στα τελευταία του.

Το άρθρο το είχα δημοσιεύσει στο indobserver.blogspot.gr και θεωρώ ότι ήταν τεκμηριωμένο. Πιθανολογώντας μάλιστα ότι η Γερμανία μπορεί να την..."κάνει" πρώτη από το ευρωνόμισμα αφήνοντας εμάς σύξυλους. Ας μου επιτρέψει η διεύθυνση του  ΜΑΚΕΛΕΙΟ να κάνω link για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχετικό άρθρο. 

ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ!
ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΣΑΙ ,ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Η μεγαλύτερη συνεισφορά σου στον τόπο θα είναι να παραιτηθείς από την Πρωθυπουργία.

Μάκης Βραχιολίδης ,πηγή: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου