Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Πάτρα: Μετακομίζει στη Β’ Αθηνών ο Νίκος Νικολόπουλος;

Μαζί με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο… οδεύουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες




Προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες… οδεύουν δύο Αχαιοί πολιτικοί, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος και ο πρώην βουλευτής και προσφάτως παραιτηθείς από το ΛΑ.Ο.Σ. Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή και του Γιώργου Τερζή «οι ζυμώσεις που συντελούνται αυτό το διάστημα στον χώρο της Κεντροδεξιάς φαίνεται ότι αποκτούν και... αχαϊκό ενδιαφέρον αν υπολογίσει κανείς πληροφορίες που διαρρέονται, δημοσιεύονται και, εντέλει, συνεκτιμώνται στους σχεδιασμούς των κομμάτων που κινούνται «δορυφορικά» της Νέας Δημοκρατίας».
Συγκεκριμένα γράφει ότι ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ Αλέκος Χρυσανθακόπουλος παίρνει τον δρόμο προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, πιθανότατα θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και θα μετακινηθεί στην Β' Αθηνών.
Ο κ. Νικολόπουλος, που συμμετέχει ενεργά στα προσυνέδρια των ΑΝΕΛ, θεωρείται πιθανό ότι θα συνεργασθεί με το κόμμα -ή τουλάχιστον αυτό μοιάζει να επιδιώκει ο κ. Καμμένος-, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι δεδομένο.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου