Σάββατο 6 Απριλίου 2013

KLARINA BOURANA: Kύριε Βγενόπουλε, μήπως να απολύσετε κι όποιον gay δουλεύει στις επιχειρήσεις σας;



Το να αναφέρεσαι αρνητικά στους πολιτικούς χειρισμούς ενός υπουργού, εν προκειμένω του Κύπριου υπουργού οικονομικών Μιχάλη Σαρρή χρησιμοποιώντας στην επιχειρηματολογία σου, τη σύλληψη του τελευταίου για ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις με τουρκοκύπριο 17χρονο, όπως έκανε ο κος Ανδρέας Βγενόπουλος, είναι ολοφάνερο με τι ιδεολογικό υπόβαθρο γίνεται.
Και δεν απέχει, καθ' όλου, μα καθ' όλου όμως από το επίπεδο και την ιδεολογία του Ηλία Κασιδιάρη στον πολιτικό του «διάλογο» (λέμε τώρα) με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν τον κατηγορεί για θηλυπρέπεια. Το ηθικό δίδαγμα είναι ξεκάθαρο: Κανείς ομοφυλόφιλος δεν πρέπει να γίνεται πολιτικός, δημόσιο πρόσωπο ή να βρίσκεται σε θέσεις που απαιτούν καίριες αποφάσεις. Γιατί είναι έρμαιο των παθών του, σε αντίθεση με τον αντίστοιχο ετεροφυλόφιλο, που ακόμα κι αν ξεροσταλιάζει με κάθε λολίτα, ως άντρας άντρας, έχει προφανώς τα αρχίδια για να ισοσταθμίσει την στιγμιαία του κατρακύλα.
Μην ακούσω αηδίες για παιδεραστία στην υπόθεση, γιατί νομικά ένας 17χρονος θεωρείται σεξουαλικά ενήλικος. Εκτός κι αν το πρόβλημα του κου Βγενόπουλου τοποθετείται στο ότι ο υπουργός δεν προτίμησε για την ικανοποίηση του πόθου του ντόπιο νεαρό, ενισχύοντας έτσι και την οικονομική κατάσταση ενός συντοπίτη του αλλά τούρκο. Οπότε είναι δύο φορές κατακριτέος. Φαντάζομαι πως το επόμενο λογικό βήμα για τον επιχειρηματία, θα είναι να υποβάλλει σε τεστ σεξουαλικότητας και φρονημάτων, τους χιλιάδες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της Marfin, με πρώτους και καλύτερους όσους δουλεύουν στα μαγαζιά εστίασης που διαθέτει γιατί που ξέρω εγώ τι είχε πιάσει πριν μου δώσει την τυρόπιτα μου, ο υπάλληλος των Everest. Και εντάξει αν είχε χαμουρέψει πίσω από τα ψυγεία μια συνάδελφο του (ελληνοπούλα πάντα), αν όμως το έκανε και με τον πακιστανό οδηγό της νταλίκας που μεταφέρει τις πρώτες ύλες, τότε σαφέστατα τίθεται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα όχι μόνο ηθικής, αλλά και δημόσιας υγείας. Ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να βάλει κάμερες παρακολούθησης ειδικά πάνω από τα salad bar στα Goody's, με σκοπό να χρωματιστούν ως εν δυνάμει αδελφές, όσοι αντί να επιλέξουν στα ταχυφαγεία του κρεατικό, τη βγάζουν καθαρή με μαρουλόφυλλα. Οι vegeterians ως πιο ευαίσθητοι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι κουνιστοί, αλλά ακόμα κι αν δεν έχουν, στη λογική του Αντρέα Βγενόπουλου σίγουρα ένα τέτοιο επίπεδο σκέψης πρέπει να υπάρχει.
Μια πολύ καλή λύση, που θα βόλευε διάφορες καταστάσεις, θα ήταν το να προσλαμβάνει μόνο άτομα λευκής Άριας φυλής, από τα καταστατικά των εγγεγραμμένων στις τοπικές οργανώσεις Χρυσής Αυγής. Με αυτόν τον τρόπο αφ' ενός θα είχε το κεφάλι του ήσυχο για το ποιον των υπαλλήλων του, αφ' ετέρου θα πρόσφερε απασχόληση σε ένα κάρο άνεργους χουλιγκάνους που αποτελούν σε μεγάλο ποσοστό το εκλογικό σώμα του κόμματος, αποτρέποντας τους έτσι από το να ξεσπάνε σπάζοντας, απειλώντας και δέρνοντας. Μολονότι η συγκεκριμένη λύση έχει ένα μικρό πρόβλημα. Με το γνωστό τους οξύθιμο ταπεραμέντο, οι Χρυσαυγίτες δεν νομίζω να αντιδρούσαν πάρα πολύ ήρεμα στους μισθούς και τις συνθήκες εργασίας που συνήθως απολαμβάνουν οι υπάλληλοι του.
Ταυτόχρονα, κάτω από το πρίσμα των ανοιχτά ομοφοβικών του πλέον δηλώσεων, γίνεται πλέον κατανοητή η πώληση εκ μέρους του της Ολυμπιακής στην Aegean, εφ' όσον είναι γενικά γνωστό ότι ο κλάδος των ιπτάμενων φροντιστών, διαθέτει έναν αξιοσημείωτο αριθμό ομοφυλοφίλων στις τάξεις τους. Με αποτέλεσμα, σοφά σκεπτόμενος ο επιχειρηματίας να συνειδητοποιήσει πως όχι μόνο τους συντηρεί σαν υπαλλήλους, αλλά τους επιτρέπει να πετάνε και ανενόχλητοι πάνω από τα κεφάλια μας χωρίς κανένα έλεγχο.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου