Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αυτός είναι ο πραγματικός Γιωργάκης!

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως «η κιθάρα ήταν ένας τρόπος που έλπιζα να προσελκύσω το αντίθετο φύλο», ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός το σκεφτόταν κάποτε σοβαρά να ασχοληθεί ακόμα και επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι.

Αυτός είναι ο πραγματικός Γιωργάκης!



Ο κ. Παπανδρέου στα φοιτητικά του χρόνια κουβαλούσε πάντα μαζί την κιθάρα του. Δεν τραγουδούσε μόνο σε σπίτια με φίλους και γνωστούς, αντιθέτως είχε δημιουργήσει μαζί με τον σημερινό πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και ένα συγκρότημα με τίτλο «The fireplaces», δηλαδή το … τζάκι.

Δεν ξέρουμε αν το όνομα του συγκροτήματος ήταν συμβολικό λόγω… καταγωγής, εντούτοις όπως μπορούμε να διακρίνουμε και στη φωτογραφία ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος την ώρα που παίζει το αγαπημένο του όργανο.
Συμφοιτητές του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν μάλιστα πως ο κ. Παπανδρέου ήθελε εκείνη την περίοδο να μοιάσει στον Μπομπ Ντίλαν.
Δυστυχώς όμως για τον ίδιο κανένα από τα όνειρά του δεν έγινε πραγματικότητα. Την καριέρα του Μπομπ Ντίλαν δεν την έκανε ποτέ, ενώ το «τζάκι» τον πίεζε για επιστροφή στην Ελλάδα.
Οι πιέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου για επιστροφή του στην Αθήνα και ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν ασφυκτικές και ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε να κρύψει την αγαπημένη του κιθάρα και να θάψει το μεγάλο του όνειρο για συναυλίες και κοριτσόπουλα που θα φώναζαν το όνομά του.
Ο κ. Παπανδρέου άκουσε τελικά τις εντολές του πατέρα του και γύρισε στην Ελλάδα, όπου μετά από χρόνια έγινε και πρωθυπουργός, οδηγώντας την Ελλάδα στην αγκαλιά του ΔΝΤ.
Κρίμα γι' αυτόν και για μας... που χάσαμε τέτοιο ταλέντο! 


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/295233/aytos-einai-o-pragmatikos-giorgakis#ixzz2PaPQUiUG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου