Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πόλεμος στα χαρακώματα για Καμμένο και Ζώη!

 

Tροπολογία με την οποία ζητούν  να καταργηθεί η κρατική επιχορήγηση στα Ιδρύματα των Κομμάτων και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να αποδοθούν σε δομές του Υπουργείου Υγείας όπως το Παιδικό Χωριό SOS, το Άσυλο Ανιάτων κλπ κατέθεσαν πριν από λίγο στη Βουλή οι βουλευτές της "ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ" Γιάννης Κουράκος και Νίκος Σταυρογιάννης με την τροπολογία να συνυπογράφεται από τους ανεξαρτήτους Νίκο Νικολόπουλο και Γιώργο Κασαπίδη.
Όπως έλεγαν οι βουλευτές στα αυτιά τους έφτασε η πληροφορία ότι την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η εκταμίευση της σχετικής δόσης από τον κρατικό προϋπολογισμό προς τα ιδρύματα των κομμάτων τα οποία έχουν συσταθεί με φαινομενικό σκοπό μελέτες και επιμορφωτική δράση π.χ Ίδρυμα Κ.Καραμανλής, ΙΣΤΑΜΕ, Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ίδρυμα Ίων Δραγούμης του ΛΑΟΣ κ.λ.π. Όπως υποστηρίζουν μάλιστα στην τροπολογία οι ίδιοι βουλευτές με τα χρήματα αυτά θα μπορούσε να σωθεί το Άσυλο Ανιάτων που κινδυνεύει με λουκέτο και να μην δίνονται στα κόμματα χωρίς κανένα έλεγχο.
Στο παρασκήνιο πάντως συζητείται έντονα ότι η τροπολογία έχει σαφή στόχο, ο οποίος είναι ένα συγκεκριμένο Ίδρυμα και ειδικότερα το Ίδρυμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τη "ΝΕΑ ΜΕΡΑ" του Χρήστου Ζώη να θέλει να προκαλέσει οικονομικό πρόβλημα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου κόβοντας του την κρατική επιχορήγηση. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Μανώλης, ο οποίος όταν κάποιοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον πείραξαν λέγοντάς του ότι θέλει να πάρει τα χρήματα από τα κόμματα και να τα δώσει στον Άδωνη, τότε του ξέφυγε και είπε οργισμένα "Ε τότε να τα δώσετε εσείς στον Καμμένο". Κι όταν τον ρώτησαν τι εννοεί είπε ότι προσφάτως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ίδρυσαν το δικό τους Ίδρυμα και πιο συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών "Εθνική Αναδημιουργία" το οποίο είναι να πάρει και αυτό την ερχόμενη εβδομάδα κρατική επιχορήγηση. Μπάχαλο.
  

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου