Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

"ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ BLOGS" ΚΑΤΑ ΤΟΝ "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ" ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ 450.000 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Π.ΚΑΨΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Δ.Τ;

KAPSIS 


Πριν από λίγες ώρες πάλι το διαδίκτυο ανέλαβε να αποκαλύψει(αφού τα ΜΜΕ έχουν ξεπουληθεί στις εργολαβίες , τα δάνεια και τα συμβόλαια εξόντωσης σπρώχοντας το επίπεδο της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας στο απόλυτο μηδέν)ότι το συσταθέν γραφείο του θα παντελονιάσει σε έναν χρόνο πάνω από 450.000 για να στήσει την Νέα Δημόσια Τηλεόραση που απ'οτι όλα δείχνουν θα είναι το παρακομματικό καρακατσουλιό του αιώνα(το σχόλιο αφορά τα ασπόνδυλα που χόρευαν και πανηγύριζαν όταν η Χούντα Σαμαρά κατέβασε τους διακόπτες στην ΕΡΤ).

Πριν από λίγη ώρα ο γιος του μνημονιακού Γιάννη Καψή, Παντελής(εγγονός δημοσιογραφου της Σμύρνης με παρελθόν το οποίο θα κουβεντιάσουμε άλλη μέρα), βρήκε πάλι στασίδι σε κατάπτυστα μέσα της διαπλοκής και των μαύρων ταμείων για να ανακοινώσει τα παρακάτω:
"Η «αποκάλυψη» ότι οι ετήσιες απολαβές μου ως Υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ανέρχονται σε 450 χιλιάδες ευρώ ξεκίνησε από ανυπόστατα blogs ακροδεξιού και όχι μόνο περιεχομένου. Θεώρησα αχρείαστο να αντιπαρατεθώ με τον οχετό του διαδικτύου. Με έκπληξη είδα την «πληροφορία» αυτή να συνεχίζει να αναπαράγεται μέχρι που έφτασε σε ιστοσελίδα συνδικαλιστών και πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ. Αναγκάζομαι λοιπόν να διευκρινίσω τα αυτονόητα:
Το ποσό αυτό δεν αφορά τις απολαβές μου. Προβλέπεται στην απόφαση για τη σύσταση της θέσης Υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και πρόκειται για τον προϋπολογισμό λειτουργίας του πολιτικού γραφείου με πρόβλεψη πρόσληψης 20 ειδικών συνεργατών. Το ίδιο ισχύει για όλα τα πολιτικά γραφεία Υπουργών και Υφυπουργών.
Οι προσλήψεις αυτές ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Στο γραφείο μου εκτός από τη γραμματεία (4 άτομα) απασχολούνται 5 ειδικοί συνεργάτες.
Ειλικρινά λυπάμαι που δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στην ΕΡΤ αναπαρήγαγαν με τόση ευκολία μια τέτοιου είδους πληροφορία. Όχι τόσο για την κακοήθεια και συκοφάντηση, όσο για την πρωτοφανή άγνοια (;) εκ μέρους τους του ύψους του μισθού ενός Υφυπουργού – που φυσικά είναι ο ίδιος για όλους τους Υφυπουργούς."
Ρωτάμε τον κ.Καψή; Πόσα λεφτά ΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ θα πάρει για να χαντακώσει την Νέα Δημόσια Τηλεόραση;

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου