Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Οι Γερμανοί στο Mega και κάποιοι άλλοι φυλακή!

 

Ξενοδοχείο Χίλτον, χειμώνας 2011. Ο νεαρός ΄Ελληνας διπλωμάτης, συνομιλούσε με θέα την Ακρόπολη με τον ισχυρό άνδρα του IMF Πολ Τόμσεν.
-Πολ, με την Ελλάδα θα κάνετε μια τρύπα στο νερό αν δεν πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο των διεφθαρμένων ΜΜΕ της χώρας. Για την ακρίβεια, όχι μόνο πρέπει να πάρετε στα χέρια σας τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και να κλείσετε φυλακή τους μηντιάρχες οι οποίοι αποτελούν την γάγγραινα του τόπου...

Χρειάσθηκε να περάσουν άλλα δύο χρόνια για να αντιληφθούν οι δανειστές την σημασία εκείνης της συμβουλής του νεαρού Έλληνα διπλωμάτη. Τώρα πλέον έχοντας μπροστά τους την έκθεση της Βlackrock  για τα δάνεια των εγχώριων ΜΜΕ στις τράπεζες που στηρίζουν οι δανειστές, άρχισε το μεγάλο πάρτυ που δεν είναι άλλο από το να περάσει ο έλεγχος των ελληνικών ΜΜΕ και δη των καναλιών στα χέρια Αμερικανών και Γερμανών.
Το ρεσάλτο σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ξεκίνησε ήδη και η πιο εντυπωσιακή κίνηση έχει να κάνει με το πολυδανεισμένο  Mega. 
Η αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννης είναι η πρώτη πράξη του σχεδίου για την ολοκληρωτική αλλαγή μετοχικής σύνθεσης στο κανάλι της Μεσογείου. Σε πρώτη φάση το ποσοστό των Βαρδινογιάννηδων θα περάσει στον έλεγχο των Ψυχάρη-Μπόμπολα και στη συνέχεια στην εταιρεία που εκδίδει την πανίσχυρη γερμανική  Βild!
Την βοήθεια του γερμανικού κολλοσού είχε ζητήσει ο Ψυχάρης για λογαριασμό του ΔΟΛ. Οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι να βάλουν λεφτά στον ΔΟΛ με την απαίτηση να κάνουν εκείνοι κουμάντο. Ο Ψυχάρης δεν το δέχθηκε πατώντας πάνω στην υπόσχεση για οικονομική βοήθεια ιδιωτικής τράπεζας. Μόνο που τώρα πλέον οι δανειστές έχουν μπει για τα καλά στον κόσμο των μηντιακών θαλασσοδανείων και δύσκολα ακόμη και ο Ψυχάρης θα έπαιρνε τα λεφτά που έχει ανάγκη ο ΔΟΛ πριν καταλήξει στο παγόβουνο.
Οι εξελίξεις και πιο συγκεκριμένα η διαίσθηση του Βαρδή τον πρόλαβε. Ο Βαρδινογιάννης που είδε τον κίνδυνο των δανειστών να πλησιάζει αποφάσισε να προσπαθήσει να νοικοκυρέψει μικρότερα κανάλια που έχει στον έλεγχό του, όπως το STAR,  παρά να βρεθεί κατά μέτωπο στη φουρτούνα.
Οι άλλοι δύο πολύ σύντομα θα αναγκασθούν να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι με τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς κατακτητές των ελληνικών ΜΜΕ. 
Περιθώρια αντίδρασης δεν έχουν πλέον οι πολυδανεισμένοι εγχώριοι μηντιάρχες μια και οι δανειστές είναι αποφασισμένοι να πατήσουν την σκανδάλη της ελληνικής Δικαιοσύνης-την οποία θα καθαρίσουν από τα σαπισμένα φρούτα-και στην συνέχεια έναν μετά τον άλλον θα τους κλείνουν στις νέες φυλακές που ετοιμάζονται κάπου στην Στερεά Ελλάδα!
Μάλιστα εδώ που θα γίνουν οι νέες φυλακές της Τρόικας, στην διάρκεια της κατοχής ήταν γερμανικό στρατόπεδο!
Τα καλύτερα έρχονται...
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου