Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Οι Έλληνες το μοναδικό εμπόδιο στη Νέα Τάξη πραγμάτων



Είναι γεγονός πως αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα χρόνιας προετοιμασίας.Εδώ και πολύ καιρό οι "σκοτεινοί" ετοίμαζαν τα σχέδια για να ρίξουν ένα από τα τελευταία οχυρά της ορθοδοξίας, της δημοκρατίας, και της ουσίας του έθνους-κράτους.
Η Ελλάδα ανά τους αιώνες είχε γίνει πολλές φορές θύμα επιθέσεων.Οι επιθέσεις αυτές είχαν διαφορετικές αιτίες κάθε φορά.Η ιδιαίτερη γεωγραφική της θέση, και η θρησκευτική της ομοιογένεια ήταν βασική λόγοι που ήθελαν να κυριεύσουν την Ελλάδα.Ο Έλληνας όμως δεν βαστάει το ζυγό, έχει γεννηθεί ελεύθερος και ανεξάρτητος και έτσι θα πεθάνει.Πάντα οι Έλληνες εκεί που οι άλλοι λαοί σταματούσαν εκείνοι δεν το έβαζαν κάτω, συνέχιζαν και κατόρθωναν πράγματα που ως τότε είχαν χαρακτηριστεί ως ακατόρθωτα.Τα κατορθώματα τους δε γινόντουσαν λαμπρό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους λαούς.
Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε κι εμείς σήμερα.Έχουμε βαριά κληρονομία και πρέπει να την διασφαλίσουμε και να την μεταλαμπαδεύσουμε στις γενιές που ακολουθούν.

Η επίθεση που δεχόμαστε σήμερα είναι συγκεκαλυμμένη καλά από τον μανδύα της κρίσης που φρόντισαν οι απανταχού μασόνοι της γης να δημιουργήσουν και να την χρησιμοποιήσουν σαν όχημα για να επιβάλουν τα σκοτεινά τους σχέδια. Σε αυτά τα "σκοτεινά "σενάρια οι στοές βρίσκουν τη συνεργασία των προσκυνημένων πολιτικών της Ελλάδας. Οι πρόθυμοι προσκυνημένοι πολιτικοί της Ελλάδας δεν έχουν καταλάβει όμως πως ο ελληνισμός και η ορθοδοξία είναι αφοσιωμένα στο γεννητικό υλικό των Ελλήνων. Έχουμε συνηθίσει στους Εφιάλτες και τις ανοικτές κερκόπορτες, αλλά δεν μας πτοούν.Το ρόλο του εφιάλτη έχει αναλάβει ο Σαμαράς και η συμμορία του, αλλά εμείς ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ...Δεν μπορούν για πολύ να μας κρατάνε σε καταστολή ,ήρθε η ώρα να τιμήσουμε τους προγόνους μας και την κληρονομία μας.Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε τις ζωές μας και να τις κερδίσουμε ξανά .Ήρθε η ώρα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.


Ρομαντικός Έλλην

1 σχόλιο:

  1. εγω απο εμας περιμενα εξ αρχης να γινει χαμος απο αλλες χωρες γινετε,που ειναι ρε παιδια το εμποδιο που τους βαζουμε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή